Clanul Sezonul 3 Episodul 8 Complet 30 Octombrie 2023

clanul sezonul 3 online reluari integrale 2023
David este prizonierul lui Ciomag in clanul sezonul 3 episodul 8 de pe 30 octombrie 2023, Bebe în camera de anchetă, Vera la pușcărie, iar Tudor a fost nevoit să admită că este polițist sub acoperire, dar… ilegal. Când toți sunt legați de mâini și de picioare, cine va lua cârma clanului? Descoperim într-un nou episod cutremurător din Clanul, care poate fi vazut mai jos in reluare. Vizionati mai jos in premiera noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 8 de pe 30 octombrie 2023, in reluare.

​Luminița a ajuns la capătul puterilor și simte că Tudor nu îi spune adevărul: „vreau și eu un pic de viață, să respir fără frică. E prea important ce ții tu ascuns, ca să-mi spui și mie. Foarte bine, ne vedem pe lumea ailaltă”, îi va spune aceasta. „Măcelarul l-a luat pe Pavel! Oamenii ăștia sunt răi, torturează, omoară”, va spune Tudor într-un moment de disperare.

Clanul sezonul 3 episodul 8 de pe 30 octombrie 2023

Sofia este hotărâtă să răzbune moartea fiicei ei, așa că aranjează piesele de puzzle ca să-l distrugă pe Bebe. După ce a făcut o alianță cu Magda, acum îl vrea pe Obuz alături de ea, dar nu înainte de a afla cu cine a lucrat bărbatul până acum: „cine e în spatele tău? Ce nu e clar la întrebarea asta. Tu vrei să batem palma cu secrete între noi, e frumos așa? Cine te-a pus să-l ataci pe Măcelaru`?”. Dacă îi va rezista Obuz femeii, vedem în Clanul.

Pelicanu și Iulică au simțit că sunt în pericol și au fugit, dar asta nu-i oprește să acționeze pentru următoarea mișcare. „Eu nu las fetița aici, Pelicane! Și dacă-mi pui pistolul în cap, eu nu las fetița aici!”, va spune Iulică. Ce are de gând să facă Pelicanu și cum îl va impacta asta pe Bebe, aflăm în câteva ore. Vezi mai jos in reluare serialul clanul sezonul 3 episodul 8 complet 30 octombrie 2023.

Noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 8 online 30 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Sezonul 3 aduce noi personaje și noi alianțe care vor schimba jocul și vor pune la încercare loialitățile existente. Cine va trăda? Cine va rămâne loial? Răspunsurile se află la îndemâna voastră, iar fiecare episod vă va lăsa să decideți singuri. Echipa din spatele serialului „Clanul” a lucrat asiduu pentru a vă oferi o experiență vizuală și auditivă excepțională. De la scenariu la regie, de la coloana sonoră la imagine, de la make-up la hair, sezonul 3 este o mărturie a angajamentului nostru de a oferi cel mai bun conținut posibil realizat în Romania. Prin urmare, vă îndemnăm să nu ratați noul sezon al serialului.

Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu.

Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 3 al serialului CLANUL plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Mai jos poti vedea serialul clanul sezonul 3 episodul 8 reluare 30 octombrie 2023.
Multumim ca alegeti site-ul nostru veziaici.net pentru a viziona seriale si emisiuni romanesti!