Love Island Romania Episodul 25 de pe 30 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 25 de pe 30 octombrie 2023

Tinerii din show-ul love island romania sezonul 1 episodul 25 de pe 30 octombrie 2023 au trecut printr-o mulțime de emoții în drumul spre jumătatea perfectă. În unele cupluri, flirtul începe să sune a dragoste, ceilalți își caută ritmul sub amenințarea constantă a bombshell-urilor. În această săptămână, cel mai intens reality show al momentului aduce în vilă o prezență care ar putea destabiliza cel mai puternic cuplu. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 25 complet 30 octombrie 2023.

Love island romania sezonul 1 episodul 25 de pe 30 octombrie 2023

​Hotărâtă să ia acasă ce consideră că e al ei, Alexandra intră în show-ul Love Island România cu un singur gând: Andrei. ”Am 26 de ani, vin din Ploiești, sunt make-up artist. Până de curând, m-am considerat o femeie împlinită din toate punctele de vedere, primeam și ofeream multă dragoste, simțeam că am găsit bărbatul potrivit.

Și nu cred că m-am înșelat! Încă mai simt fluturi în stomac când vorbesc despre el, despre Andrei. A fost mereu atent și extrem de tandru cu mine, mă văd alături de el și peste 10-20 de ani. Știu că Andrei formează un cuplu cu Ada, dar cred cu tărie că tot ce am trăit noi nu a fost o iubire de-o vară. Am venit la Love Island să-l fac pe Andrei, din nou, al meu!”, va spune aceasta înainte de intrarea în vilă.

În urma voturilor venite din partea publicului, concurenții vor avea parte de un adevărat festin culinar tematic, iar desertul va fi servit chiar de bombshell-ul suprem. Intrarea Alexandrei îi va lăsa pe toți cu gura căscată: ”Wow, dar ce desert!”, va spune Nargi. Încă din primele secunde de interacțiune se vor ridica semne de întrebare despre legătura dintre Andrei și Alexandra: ”Vă cunoașteți?”, va spune Ada.

Abia intrată în vilă, Alexandra va decide alături de ce bărbat vrea să-și petreacă noaptea la Hideaway, departe de toți ceilalți concurenți. Ce-l va face pe Andrei să recunoască, de fapt, pe cine iubește cu adevărat și cui îi va spune: ”Te iubesc de mor, tu ești sufletul meu pereche!”, vedem la Love Island România.

Atmosfera din vila Love Island este incendiară. Prezența Alexandrei, bombshell-ul suprem, fosta iubită a lui Andrei, stârnește tensiuni la masa festivă.

Alexandra trebuie să aleagă un băiat cu care să meargă la hideway, însă, în același timp, va destrăma un cuplu pentru 12 ore.

Andrei a izbucnit în lacrimi, în timp ce și-a deschis sufletul în fața Alexandrei: „Te iubesc de mor…Tu ești sufletul meu pereche”. Tanarul a realizat că nu a trecut nici acum peste relația cu Alexandra, iar prezența ei l-a dat peste cap complet. Acesta a mărturisit că încă o iubește și ea este sufletul lui pereche.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 25 integral 30 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Concurenții au trecut din emoție în emoție, așa că mesajul că sunt invitați la petrecere la piscină a fost primit cu entuziasm. Cei 10 concurenți s-au îmbrăcat cât mai sexy și s-au distrat pe muzică bună. Aceștia nici nu bănuiesc că apele vor fi tulburate în cât mai scurt timp de o apariție spectaculoasă. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 25 integral 30 octombrie 2023.