Clanul Sezonul 3 Episodul 9 de pe 6 Noiembrie 2023

clanul sezonul 3 online reluari integrale 2023
Când nu știi pe cine ai alături, iar alianțele par șubrede, nu mai ai încredere în nimeni in clanul sezonul 3 episodul 9 de pe 6 noiembrie 2023. Cine e, de fapt, de partea ta?! Caută minciuna, găsește adevărul! Vizionati mai jos in premiera noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 9 de pe 6 noiembrie 2023, in reluare.

​Tudor va ajunge în celulă cu Bebe, iar Tătuțu pare că este mai bănuitor ca niciodată și îi va pune o întrebare cheie lui Achim: „Ne-a luat libertatea la toți. Dar Florinel n-a greșit cu nimica. Greșeala lui că sunt io ta-su. Marile Măcelaru și n-am avut grijă… Dacă ți-ar cere cineva capu la Tătuțu tău ca să-l aduci pe frățior înapoi, l-ai da?”.

Clanul sezonul 3 episodul 9 de pe 6 noiembrie 2023

Tudor nu va ezita și îi va răspunde: „Da, Tătuțu. Ți-aș lua gâtu fără să clipesc pentru Pavel”. „Dușmanu cinstit e mai de valoare ca prietenu mincinos”, va spune Bebe. Cât de tensionată va fi discuția dintre cei doi, vedem în doar câteva ore.

Magda e prinsă între alianțe, tot ce își dorește este să-l găsească pe Florinel, însă Sergiu are nevoie de ajutorul ei. „Sergiu ăsta e periculos! Pentru Bebe, mi-ar lua gâtu ca la găină. Trebuie avută grijă cu el. Nu are multă minte, dar are instinct de animal. Mă ia pe șira spinării când mă gândesc la el”, va spune femeia, după întâlnirea cu bărbatul care îi dă fiori. Vezi mai jos in reluare serialul clanul sezonul 3 episodul 9 complet 6 noiembrie 2023.

Vera va avea o vizită în miez de noapte la penitenciar: „Am venit să discutăm despre acordul pe care l-ai făcut cu Olivia Stamate. Olivia e moartă. E important să știm pe ce ați bătut palma exact”, îi va spune Chestorul.

În primă fază, Vera se va abține de la comentarii, iar înlocuitorul Oliviei îi va spune: „Într-un fel mă bucur că ești atât de proastă. Tu chiar meriți să mori în închisoare”. Prin ce coșmar va trece fata lui Tătuțu, vedem într-un nou episod.

Noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 9 online 6 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu. Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 3 al serialului CLANUL plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Mai jos poti vedea serialul clanul sezonul 3 episodul 9 reluare 6 noiembrie 2023.