America Express Drumul Soarelui Episodul 13 – 6 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

In seara aceasta la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 13 online 6 noiembrie 2023 cele 9 echipe se află pe ultima sută de metri în cursa pentru imunitate. Ajunși, însă, la intrarea în orașul Popayan, acolo unde îi așteptă Irina Fodor, concurenții dau de un obstacol care poate răsturna clasamentul. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 13 integral 6 noiembrie 2023.

Ieri seară, irina Fodor a dat startul cursei pentru imunitate, iar echipele au făcut o călătorie aparte în lumea comunității indigene Misak din Columbia. De la aflarea semnificației portului traditional al indigenilor la deslușirea tainelor limbii lor străvechi, cele 9 echipe de pe Drumul Soarelui s-au străduit să rezolve misiune după misiune, pentru a obține cea mai dorită imunitate de până acum, în acest sezon.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 13 complet 6 noiembrie 2023

Mai mult decât atât, echipa care ajunge pe primul loc, la finalul cursei, primește biletele pentru Ecuador, următoarea țară de pe Drumul Soarelui. Astfel, miza este cât se poate importantă, iar concurenții dau tot ce au mai bun.

În cursa pentru mult râvnita imunitate, concurenții au mai avut de trecut printr-o probă care le-a pus la încercare atenția, memoria, dar și răbdarea. Alexia și Aris Eram au ajuns și ei la Piendamó Market, dar pentru că nu au reușit să identifice din prima remediul potrivit, au primit o pedeapsă care nu a fost deloc pe gustul lor.

Ei au avut de mâncat câte o bucată de „chicharrón” – o combinație de carne de borc și burtă de porc prăjite la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 13 online 6 noiembrie 2023.

În același timp, echipele aflate în drum spre Irina Fodor au întâmpinat un nou obstacol neprevăzut, care poate da peste cap clasamentul. Când credeau că mai au doar puțin până la steag, ajunși în orașul Popayan, concureții au rămas captivi în mașini, într-un ambuteiaj infernal.

Când credeau că mai au doar un pas până la Irina Fodor, speranțele le-au fost năruite de traficul infernal. Nici odată ajunși la steag, provocările nu s-au oprit pentru concurenți! Acolo, gazda reality show-ului i-a supus unui nou test dur și extrem de important în economia jocului al America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 13 online 6 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Înainte de a anunțat ordinea în care au ajuns concurenții, Irina Fodor a întrebat dacă Giulia și Vlad Huidu își folosesc Joker-ul care le permite să scadă 30 de minute din ora la care au ajuns.

Ulterior, gazda reality show-ului a dezvăluit că echipa care a ajuns prima la punctul de întâlnirea a fost cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023. Imediat după ele au ajuns Ada Galeș și mama ei. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 13 complet 6 noiembrie 2023.

Giulia și Vlad Huidu au ajuns la steag pe locul 3, dar cu ajutorul jocker-ului, au câștigat imunitatea la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023. De asemenea, ei și-au asigurat biletul spre Ecuador – următoarea țară de pe Drumul Soarelui.