Clanul Sezonul 3 Episodul 5 Online 9 Octombrie 2023

clanul sezonul 3 online reluari integrale 2023

Un nou episod din Clanul sezonul 3 episodul 5 de pe 9 octombrie 2023 ne va arăta, cum atunci când crezi că începi ceva, se poate sfârși fără să-ți dai seama. Lumea îți poate fi dată peste cap în urma unei întâlniri, adevărul poate fi în fața ta, iar moartea… chiar la tine în curte! Vizionati mai jos in premiera noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 5 de pe 9 octombrie 2023, in reluare.

​Olivia este determinată să-l prindă pe Bebe și își pune toate armele pe masă pentru a-și aduna dovezile. Una dintre discuțiile importante va fi cu Vera: „Am venit să vorbim despre frații tăi! Vrei să încep cu Florinel sau cu… celălalt? David Pribeagu – cârtița lui Măcelaru` de la mine din brigadă. Ce e important acum este că eu știu! Un flagrant, asta îți cer. Atât. Nici măcar nu o să afle. Nu o să te bănuiască, nu are de ce să-ți fie frică”. Cum va reacționa Vera când va afla câte informații are, de fapt, Olivia vedem de la 20:30.

Clanul sezonul 3 episodul 5 de pe 9 octombrie 2023

Întrebat în ce fel i s-a schimbat viața de când interpretează rolul personajului Bebe Măcelaru, George Mihăiță a răspuns:

Inspectoarea nu se va opri doar la aceasta discuție. Are nevoie de aliați suficienți pentru a-l putea prinde pe Bebe, așa că va urma o discuție cu Magda care îi va spune: „Vrei să-l trădez pe bărbată-miu, dar eu nu pot să fac asta! Eu nu sifonez nimic!”. Dacă mai are vreun as în mânecă pentru soția lui Măcelaru`, aflăm în câteva ore.

Tătuțu` este într-o perioadă critică: Vera nu a ieșit din pușcărie, David i-a dat un mesaj în care îl avertizează că este ținut în camera de interogatoriu, iar, deși a fost găsit, Florinel nu este alături de el, ci tot pe mâna poliției. Pentru cel mai mic dintre copii, avocatul îi va da o sugestie: „Ar fi o soluție, dar nu o să vă placă.

Dacă soția dumneavoastră ar spune că ați împiedicat-o să anunțe dispariția copilului, după care să ceară divorțul de dumneavoastră, dacă face asta sunt cele mai multe șanse”, dar, oare, va avea Bebe suficientă încredere în Magda? Vezi mai jos in reluare serialul clanul sezonul 3 episodul 5 complet 9 octombrie 2023.

„Cine minte astăzi pentru tine, mâine o să mintă împotriva ta!”, la cine se referă Olivia, ce descoperă Tudor, ce se va întâmpla cu David, ce decizii vor lua Magda și Vera, dar și ce personaj important își va găsi sfârșitul, vedem în Clanul.

Noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 5 online 9 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu.

Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 3 al serialului CLANUL plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Mai jos poti vedea serialul clanul sezonul 3 episodul 5 reluare 9 octombrie 2023.