Love Island Romania Episodul 6 Online 9 Octombrie 2023 – Recapitulare Editiile 1-5

love island romania sezonul 1 episodul 6 de pe 9 octombrie 2023

​Concurenții s-au adunat în jurul focului la love island romania sezonul 1 episodul 6 online 9 octombrie 2023 și sunt pregătiți de prima sesiune de recoupling a sezonului. Aceștia sunt vizibil emoționați deoarece știu că există posibilitatea ca unele cupluri să se destrame. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 6 complet 9 octombrie 2023.

Înainte ca „perluțele” să facă alegerile pentru noua săptămână, Alina Ceușan are un anunț pentru concurenți: Călin și Anne-Marie sunt primii care vor alege cu cine își doresc să continue aventura Love Island România, deoarece sunt cei mai noi concurenți ai sezonului.

Love island romania sezonul 1 episodul 6 de pe 9 octombrie 2023

Aceasta nu este singura surpriză pentru concurenți! Prezentatoarea i-a anunțat pe aceștia că a avut loc prima sesiune de vot pe aplicația Love Island România, unde publicul de acasă și-a putut arăta aprecierea pentru o concurentă, ce va primi imunitate până la următoarea sesiune de recoupling:

„Favorita publicului săptămâna aceasta este Ada. Vei fi prima care în această seară își va alege partenerul”, a spus Alina Ceușan.

​După ce au inspectat cu atenție mesajul, fetele nu au mai stat pe gânduri și au dat startul misiunilor extrem de distractive, menite să îi apropie din ce în ce mai mult pe concurenții Love Island România.

Anne-Marie a acceptat prima misiune: „Obține câte un sărut de la fiecare băiat din vilă, dar nu oricum și oriunde, ci în șase zone diferite ale trupului tău de zeiță”.

Aceasta s-a descurcat de minune și a reușit să obțină cei cinci pupici: unul pe cap, unul pe frunte, unul pe mână, unul pe obraz și unul pe umăr.

În aventura provocatoare de a-și găsi dragostea, Alexandra, Ada, Gabriela, Josephinka, Mădălina, Adrian, Andrei, Denis, Eduard și Valentin, alături de cei trei noi concurenți intrați pe parcurs în vilă – Anne, Nargi și Călin, au trăit prima recuplare. Acest moment consolidează unele dintre cupluri, destrămă altele, dar și scoate la suprafață multe lucruri nespuse. În urma acestei etape, persoana care rămâne fără un partener în Love Island România, părăsește vila.

”Nu a existat atracție fizică deloc!”, completează Denis. ”Nu simt aici nimic și când nu simt nimic, stau cu scârbă în pat!”

Nargi îl scoate la o întâlnire romantică pe Denis. Aparent, nici concurentului nu-i place să piardă vremea, astfel că discuție devine repede destul de intimă, inclusiv fizic.
”Stai și tu mai aproape, că îmi întorc gâtul după tine!”, o îndeamnă Denis pe Nargi. ”…și eu nu prea întorc gâtul după fete”.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 6 integral 9 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Emoțiile și tensiunea au fost elemente cheie la fiecare alegere, iar fetele în pericol au simțit cum deciziile băieților din vilă le duc mai aproape de eliminare. În urma acestei etape s-au format 6 cupluri noi: Ada și Andrei, Anne și Adrian, Călin și Nargi, Alexandra și Valentin, Josephinka și Eduard, Mădălina și Denis, iar Gabriela a părăsit singură show-ul. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 6 integral 9 octombrie 2023.