Clanul Sezonul 3 Episodul 6 Complet 16 Octombrie 2023

clanul sezonul 3 online reluari integrale 2023
​Bebe este prins în tumultul din jurul său și pare că nu mai găsește nicio cale de scăpare in clanul sezonul 3 episodul 6 integral 16 ocotmbrie 2023. Fiecare mișcare pe care o face îi este sabotată, iar fără copiii săi nu se poate concentra. Dușmanii profită de slăbiciunea lui și îi pun la cale capcane care par a fi semnătura lui.

„Eu pot să trăiesc în casa asta ca pe front, dacă atât m-a dus mintea, să mă combin cu unu care nu pune valoare pe viața de om. Dar Florinel n-are nicio vină, pe el nu l-a întrebat nimeni dacă vrea să fie copil de mafiot”, îi va spune Magda, într-un moment de criză. Vizionati mai jos in premiera noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 6 de pe 16 octombrie 2023, in reluare.

Un nou personaj își va face apariția în lumea poliției și va prelua conducerea: „E dureros pentru noi toți ce s-a întâmplat, dar nu e timp de jelit, urmează să ne lovească și pe noi o bombă! O să fie cataclism pentru poliția română! E un act terorist împotriva poliției, asta înseamnă o declarație de război a mafiei”, va spune acesta, convins că în spatele bombei puse din curtea Oliviei se află Bebe Măcelaru`.

Costoiu, care nu va putea sta liniștit acasă cu tot ce se întâmplă, va încerca să-l convingă pe noul șef venit în brigada sa că nu este mâna lui Măcelaru`: „Îl cunosc, mă țin după el de 20 de ani. Măcelaru` nu face show-uri din astea. Nu vezi că atacul ăsta e cu litere de tipar? Măcelaru` punea doi cerșetori să o tragă într-un canal. Nu e el”. Cât va mai conta părerea comisarului și care va fi soarta lui Bebe, aflăm în doar câteva ore. Nu rata un nou episod din clanul care poate fi vazut mai jos in reluare.

Clanul sezonul 3 episodul 6 de pe 16 octombrie 2023

Întrebat în ce fel i s-a schimbat viața de când interpretează rolul personajului Bebe Măcelaru, George Mihăiță a răspuns:

„Nu mi-a schimbat viața foarte mult. Sunt cu picioarele pe pământ cum s-ar spune, iar roluri negative am mai jucat pe teatru, mai ales. Mă bucur că personajul este iubit”.

Cât despre noile personaje din Clanul, marele actor a specificat că deși nu a avut ocazia de a interacționa foarte mult cu ele, este convins că actorii sunt aleși foarte bine. Vezi mai jos in reluare serialul clanul sezonul 3 episodul 6 complet 16 octombrie 2023.

„În general cu personajele noi nu am avut eu contact, au avut ceilalți. Sunt aleși actori foarte buni”

Sezonul 3 aduce noi personaje și noi alianțe care vor schimba jocul și vor pune la încercare loialitățile existente. Cine va trăda? Cine va rămâne loial? Răspunsurile se află la îndemâna voastră, iar fiecare episod vă va lăsa să decideți singuri. Echipa din spatele serialului „Clanul” a lucrat asiduu pentru a vă oferi o experiență vizuală și auditivă excepțională. De la scenariu la regie, de la coloana sonoră la imagine, de la make-up la hair, sezonul 3 este o mărturie a angajamentului nostru de a oferi cel mai bun conținut posibil realizat în Romania. Prin urmare, vă îndemnăm să nu ratați noul sezon al serialului.

Noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 6 online 16 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu. Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 3 al serialului CLANUL plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Mai jos poti vedea serialul clanul sezonul 3 episodul 6 reluare 16 octombrie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!