Love Island Romania Episodul 13 de pe 16 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 13 de pe 16 octombrie 2023

În vila la love island romania sezonul 1 episodul 13 de pe 16 octombrie 2023 din Tenerife petrecerile tematice sunt preferatele concurenților. În episodul 13 din 16 octombrie, aceștia s-au costumat în stilul anilor 80 și au dansat până nu i-au mai ținut picioarele. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 13 complet 16 octombrie 2023.

Fetele au purtat colanți, body-uri și bentițe, ca la ora de aerobic, iar băieții au făcut senzație în costume de baie asemănătoare cu al lui Borat. „Mămică, dacă mă vezi, îmi pare rău!”, a exclamat un băiat. ​În seara petrecerii, concurenții au avut parte și de o surpriză. În toiul distracției, un musafir neașteptat a intrat în vilă.

Love island romania sezonul 1 episodul 13 de pe 16 octombrie 2023

În episodul din 16 octombrie, concurenții de la Love Island fac cunoștință cu Luis, noul bombshell, în vârstă de 24 de ani. Tânărul are două joburi. Este inginer în domeniul nuclear, dar și model.

„Mă aflu într-un moment al vieții mele în care sunt pregătit să-mi activez inima și să i-o ofer unei fete, în speranța că vom avea o relație de lungă durată”, spune el în clipul de prezentare.

Zilele trecute, Nargi a fost desemnată Best Kisser în the vila, iar acest lucru i-a adus o recompensă. Ea va petrece o noapte în „Cuibușorul de nebunii”, alături de partenerul ei, Kiprianos. Concurenții au fost fascinați de camera pregătită special pentru ei: cu jacuzzi, șampanie și diferite gustări. ​Nargi și Kiprianos s-au bucurat de atmosfera romantică și au petrecut clipe de neuitat.

Fetele au primit o provocare frumoasă la Love Island 2023. În episodul 13 din 16 octombrie, ele și-au pregătit ținutele de gală și discursurile iscusite pentru concursul de Miss. La Miss Love Island România, băieții au fost cei care au dat note. Juriul a urmărit mai multe probe, printre care și una de talente.

Pe lângă defilările spectaculoase în costume de baie și rochii de gală, fetele au trebuit să răspundă și la mai multe întrebări din partea băieților. Spre exemplu: „Care sunt cele mai importante calități ale tale”. Cea mai captivantă probă din concurs a fost: „Fetele au talent”. Unele au cântat, altele au prezentat numere de gimnastică sau dans.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 13 integral 16 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Fetele de la Love Island s-au pregătit minuțios pentru concursul de Miss. Au tratat proba cu multă seriozitate și au răspuns la cele mai grele întrebări din partea băieților. În ultima parte a concursului, fetele au defilat în rochii de gală, dar au avut și o probă mai grea: să răspundă la întrebări legate de ecologie, de viitorul omenirii, etc.

Alina Ceușan a venit în vilă pentru a numără voturile. Prezentatoarea a numit numele câștigătoarei: Ada! Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 13 integral 16 octombrie 2023.