Clanul Sezonul 4 Episodul 5 Integral 18 Martie 2024

clanul sezonul 4 episodul 5 de pe 18 martie 2024

Miruna realizează in clanul sezonul 4 episodul 5 integral 18 martie 2024 că poliția începe să aibă suspiciuni și îi va spune lui Costoiu că trebuie să acționeze: „Nu mai putem s-o lungim. Trebuie să mergem după ea, tata”. Comisarul, însă, nu vrea să facă mișcări greșite: „Știu, dar dacă Seba află despre Silvia, îmi pierd toată credibilitatea în fața lui. Și așa e paranoic”.

Tudor va interveni în discuția lor și propunerea lui îi va șoca: „O s-o trimitem pe Vera! Ocazie mai bună ca asta nu prindem! O trimitem acolo și aflăm unde e Măcelaru” – care este planul lor și dacă vor ajunge la Măcelaru, aflăm în cateva ore. Vezi mai jos in premiera sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 5 de pe 18 martie 2024, in reluare.

Clanul sezonul 4 episodul 5 de pe 18 martie 2024

Luminița se află în posesia unei informații importante și îi va lăsa un mesaj Comisarului: „Eu nu știu cum știți voi să țineți un secret… Cineva nu și-a ținut gura și aia nu sunt eu că nu am spus la nimeni nimic. Nici acasă, nici nicăieri. Sună-mă să ne întâlnim că știu și cine l-a dezgropat” – rămâne de văzut dacă acest mesaj va influența acțiunea pusă la cale de Tudor, Miruna și Costoiu. Aici pe site mai jos poti sa vezi integral clanul sezonul 4 episodul 5 online 18 martie 2024.

David se va întâlni cu Ilinca care îi va cere ajutorul: „tu știi tot ce se întâmplă în secția aia, oameni care sunt mituibili, care ne pot furniza informații secretizate… lucruri din astea. Vrem să-i spălăm memoria lui Tudor. E nedrept să rămână cu ea pătată în condițiile în care și-a riscat ani din viață pentru rahatul ăla de brigadă anti-crimă. De asta te-am chemat, ca să te rugăm să ne ajuți.” „Ilinca sunt într-un rahat – nu până la gât, ci mult peste. Practic nu prea mai am încotro s-o iau și să nu mă afund mai tare.

Da, toată admirația pentru Tudor și toată tristețea pentru nedreptatea care i s-a întâmplat, dar nici eu nu stau cu mult mai bine. Pe alocuri, pot să zic că așa mort cum e Tudor, eu stau mai rău ca el. Te întreb cinstit: De ce aș face asta, de ce mi-aș complica și mai tare viața asta de rahat?”, o va întreba David. Răspunsul Ilincăi îi va schimba viața: „Pentru că e frate-tu!”.

Sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 5 online 18 martie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Acum că toate secretele vor ieși la iveală, iar dreptatea va juca cel mai important rol, Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a dezvăluit ce sentimente îl încearcă.

„Sunt nostalgic, recunosc, dar nu pentru că se încheie, pentru că asta presupune viața de actor, sunt nostalgic pentru că am avut o echipă senzațională, de la producție, la regie, la scenariu, la actori…și e păcat că se termină pentru că s-ar putea să nu mai păstrăm relațiile la fel de apropiate cu toți oamenii cu care ai lucrat în perioada asta, de asta o să-mi fie cel mai dor”, a mai spus Denis Hanganu. Chiar acum mai jos poti viziona serialul clanul sezonul 4 episodul 5 reluare 18 martie 2024.