Clanul Sezonul 4 Episodul 1 Online 19 Februarie 2024

clanul sezonul 4 episodul 1

​Timpul se scurge, cele mai întunecate secrete ies la iveală, in clanul sezonul 4 episodul 1 online 19 februarie 2024 iar personajele au înțeles că păcatele se plătesc. Cel de-al patrulea sezon din Clanul vine cu pași repezi, iar telespectatorii vor avea ocazia de a intra din nou atât în povestea destrămării familiei Achim, cât și în viața lui Bebe Măcelaru. Vezi mai jos in premiera sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 1 de pe 19 februarie 2024, in reluare.

Secretele nu vor mai exista, adevărata dragoste va fi pusă la loc de cinste, iar dreptatea va juca, în sfârșit, cel mai important rol. Totul are loc în sezonul final din serialul Clanul, un capitol pe care toți românii îl așteaptă cu sufletul la gură.

Va reuși Tudor Achim să aducă liniștea în sufletul mamei sale, va putea Bebe Măcelaru să scape din mâinile justiției și, cel mai important, de ura comisarului Costoiu?

Adevărul e chiar în fața lor, trebuie doar să-și calculeze pașii și să ia cele mai bune decizii. Cert este că, la final, toată lumea va plăti!

Clanul sezonul 4 episodul 1 de pe 19 februarie 2024

Finalul sezonului trei a lăsat-o pe Ilinca cu o descoperire pe care trebuie, acum, să o spună mai departe: „E un film prost. Pavel e David Pribeagu. Pavel e cârtița lui Măcelaru și e dat în urmărire generală. Cum îi spun eu asta lui tanti Luminița?”. Ce decizie va lua, aflăm în sezonul final.

David și Vera s-au reîntâlnit, însă, lucrurile dintre ei vor fi tensionate: „Suntem în rahat până în gât amândoi. Mi-e frică să nu mor sau să înfund pușcăria înainte să aflu cine sunt. Eu sunt al nimănui. Numai tu contezi. Tu și taică-tu. E taică-tu și se vede, numai pielea ta contează. Mă sperii, Vera, ești mai rea ca el”, îi va spune David Verei. Aceasta, însă, are alte planuri: „Eu sunt familia ta, tu ești familia mea. Resemnează-te, eu sunt tot ce ai și mai bine de atât nu o să capeți. O să fim interlopi cu acte în regulă”. Aici pe site mai jos poti sa vezi integral clanul sezonul 4 episodul 1 online 19 februarie 2024.

Alianțele se pun la punct, iar în Clan este nevoie de cineva care să preia conducerea: „Bebe nu mai putem să ne bazăm pe nimica de la el. Dacă nu ne punem toți la un loc, acum, se umple pușcăriile de noi și ai noștri. Eu rămân ca cap și nu se face mișcare fără să treacă pe la mine. Eu am luat greșelile lui și le-am îndreptat”. Cine va avea curajul să facă astfel de afirmații, vedem în câteva ore.

„Este începutul sfârșitului și vine cu o încheiere a acestei povești senzaționale, al acestui serial fabulos…Sunt convins că va fi cu multe lacrimi la final, că oamenii vor dori în continuare să urmărească povestea asta”, a spus Denis Hanganu.

Sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 1 online 19 februarie 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Acum că toate secretele vor ieși la iveală, iar dreptatea va juca cel mai important rol, Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a dezvăluit ce sentimente îl încearcă.

„Sunt nostalgic, recunosc, dar nu pentru că se încheie, pentru că asta presupune viața de actor, sunt nostalgic pentru că am avut o echipă senzațională, de la producție, la regie, la scenariu, la actori…și e păcat că se termină pentru că s-ar putea să nu mai păstrăm relațiile la fel de apropiate cu toți oamenii cu care ai lucrat în perioada asta, de asta o să-mi fie cel mai dor”, a mai spus Denis Hanganu. Chiar acum mai jos poti viziona serialul clanul sezonul 4 episodul 1 reluare 19 februarie 2024.