Clanul Sezonul 4 Episodul 13 Ultimul Episod Online 13 Mai

clanul sezonul 4 episodul 13 de pe 13 mai 2024

După tot ce a sacrificat, Tudor din clanul sezonul 4 episodul 13 ultimul episod online de pe 13 mai 2024, va primi ceea ce merită: „Tudor Achim, pot spune că te invidiez. Ai reușit în doar câțiva ani, mai mult decât am reușit eu în toată viața mea de polițist. E adevărat că prețul pe care l-ai plătit a fost unul mare. Nu știm dacă a meritat sau nu – asta o să știi doar tu, când o să fii ca mine: la finalul vieții tale de polițist”, îi va spune Costoiu, emoționat de tot ce a însemnat parcursul lor împreună. Vezi mai jos in premiera sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 13 de pe 13 mai 2024, in reluare.

Clanul sezonul 4 episodul 13 de pe 13 mai 2024

​David se va afla față în față cu Tătuțu și îi va spune tot ce simte, deși riscul e mare pentru că va avea un pistol ațintit spre el: „Uită-te la tine că-mi ții pistolul la cap, Tătuțule! Apasă trăgaciul ăla și termină cu mine că și așa nu mai sunt bun de nimic. Ai împușcat-o tu pe Vera, nu o să te poticnești la mine…”.

Tătuțu a plătit când a pierdut-o pe Vera, însă, asta nu va fi tot! Finalul său va fi unul surprinzător: „Eu am trăit viața, nu m-a trăit ea pe mine! Râdem de viață, să nu râdă ea de noi. Și de moarte și de tot ce e. Hai, cu bucurie, că am de treabă”. Aici pe site mai jos poti sa vezi integral clanul sezonul 4 episodul 13 online 13 mai 2024.

Timp de patru sezoane, acțiunea, suspansul și povestea din CLANUL au ținut telespectatorii în fața ecranelor, iar cei de acasă au ajuns să îndrăgească personajele din serialul fenoment. Astăzi vom vedea ultima filă – episodul care va încheia un capitol! Nu ratați CLANUL, de la 20:30!

Sezonul final din serialul romanesc clanul sezonul 4 episodul 13 online 13 mai 2024, poate fi vizionat mai jos in reluare

Acum că toate secretele vor ieși la iveală, iar dreptatea va juca cel mai important rol, Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a dezvăluit ce sentimente îl încearcă.

„Sunt nostalgic, recunosc, dar nu pentru că se încheie, pentru că asta presupune viața de actor, sunt nostalgic pentru că am avut o echipă senzațională, de la producție, la regie, la scenariu, la actori…și e păcat că se termină pentru că s-ar putea să nu mai păstrăm relațiile la fel de apropiate cu toți oamenii cu care ai lucrat în perioada asta, de asta o să-mi fie cel mai dor”, a mai spus Denis Hanganu. Chiar acum mai jos poti viziona serialul clanul sezonul 4 episodul 13 reluare 13 mai 2024.