Groapa, noul serial romanesc incepe in aceasta toamna 2023

groapa serial romanesc 2023

După succesul înregistrat de producțiile „Vlad” și „Clanul”, pro pregătește acum o a treia adaptare după un serial turcesc. Este vorba de un remake autohton la „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), un serial cu Aras Bulut Iynemli în rolul principal. Ce se știe până acum despre noul serial.

„Groapa” este o adaptare după „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), care a fost printre cele mai populare seriale turcești ale anului 2018. Producția a fost difuzată și la noi, de postul Happy Channel, în ianuarie 2019.

Groapa serial romanesc

Potrivit surselor, „Groapa” va fi o adaptare cu „un scenariu incredibil”. Astfel, românii vor avea oportunitatea de a descoperi modul în care iubirea și îndatoririle, șansele de a îți schimba propriul destin și conexiunile adevărate care există într-o familie pot schimba totul într-un univers în care nu este vreme pentru reguli și prietenii.

Despre acest nou format, Antonii Mangov, Programming Director declară: „După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și captiva”.

Acțiunea din „Groapa” se va desfășura la Giurgiu, un oraș care deschide porțile spre Dunăre și spre priveliști incredibile.

Cu un casting în care actori cunoscuți, cu multă experiență pe scenă, vor lucra alături de tânăra generație, GROAPA va avea calitatea cinematografică deja cunoscută de către cei de acasă, aducându-le noi scene de acțiune nemaivăzute până acum pe piața locală.

În noul serial cu actori remarcabili, numit “Groapa”, acțiunea are loc pe malul Dunării, la Giurgiu. Filmările pentru serialul “Groapa”, ce are la baza un format turcesc de succes – “Ciukur”, au început în urma cu o săptămână.

Daniel Nuță, actor cunoscut în cinematografia internațională, va interpreta personajul principal, Sasha.

Daniel Nuță, actor: “Face parte din această familie mare care controlează un oraș și nu e neapărat de accord cu toate acțiunile pe care ei le fac și se creează o mică distanță între ei. Mă bucur de întâlnirea cu oamenii din producție, pentru că mi-am dorit mult să lucrez cu ei, să fiu aici, să fac parte din trustul ăsta”.

Noul serial romanesc groapa, poate fi vazut in reluare la noi pe site

Din distributie mai fac parte și Alexandru Conovaru, Marius Manole, Dana Rogoz, Antonia Scutaru sau Ioana Brumar. Realizatorii promit că serialul “Groapa” va avea calitatea cinematografică deja cunoscută de către cei de acasă.

Serialul “Groapa” va putea fi urmărit la pro si in reluare aici pe site-ul nostru, veziaici.net.

error: Nu copiați de pe acest site!