Insula Iubirii Sezonul 7 Episodul 19 Reluiare 20 August 2023

insula iubirii sezonul 7 episodul 19 online 20 august 2023
Concurenţii Insula Iubirii sezonul 7 episodul 19 reluare 20 august 2023, momente de foc înainte de marele deznodământ: întâlniri de grad 0 cu ispitele partenerilor şi dream-date-ul final se văd în seara asta, de la 20:00, la a1. Cea mai nouă ediţie Insula Iubirii, lider de audienţă.

În seara aceasta, testul merge mai departe, în forţă, cu dream-date-ul final, ultima şi cea mai provocatoare întâlnire cu ispita, în care vreme de 24 de ore nici unul dintre ei nu poate anticipa ce vor trăi şi ce vor afla la finalul călătoriei, dar şi cu o întâlnire de foc, revelatoare, cu ispitele preferate ale partenerilor lor.

Insula iubirii sezonul 7 episodul 19 de pe 20 august 2023

În seara aceasta, cu toţii se vor afla în faţa celei mai mari provocări a insulei: dream-date-ul, 24 de ore în intimitate cu ispita, 24 de ore şi zeci de mii de secunde în care se poate întâmpla orice. Cu o singură condiţie: să facă alegerea cu sinceritate. Dar până atunci, fiecare dintre ei va avea parte de o altă întâlnire de foc, revelatoare.

Vor sta faţă în faţă cu ispita preferată a partenerului lor, la o ceremonie cu totul specială. Vor avea nevoie de nervi tari şi stăpânire de sine, ca să îşi ţină emoţiile sub control. Mai jos puteti viziona in premiera un nou sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 19 online 20 august 2023.

În ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii, concurenții au decis cu ce ispită vor să meargă la dream date. Radu Vâlcan i-a surprins pe toți cu anunțul făcut. Radu Vâlcan s-a întâlnit cu concurenții și i-a anunțat că a venit momentul să aleagă cu ce ispită își doresc să meargă la dream date. Înainte să se facă alegerile, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 a făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Ziua a început în forță pentru concurenți, căci a venit momentul să decidă cu ce ispită își doresc să își petreacă ultima întâlnire, cea de 24 de ore. Pentru mulți, acesta reprezintă un test final extrem de important, la Insula Iubirii. Răzvan a ales-o pe Daria Cuflic, Marius Moise a ales să meargă la date cu Oana Monea, Iulian a invitat-o la dreamdate cu Adriana, iar Bogdan s-a gândit și a hotărât că la ultimul date îl va petrece alături de Simona Alexuc.

Apoi a venit rândul fetelor să decidă cu cine vor să meargă la dream date. Bianca l-a ales pe Alin, Ema l-a ales pe Romeo, în timp ce Cristina l-a ales pe Vlăduț. Claudia l-a ales pe Matei, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 19 online 20 august 2023, poate fi vizionat mai jos

Concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la bonfire și Bogdan Cîrlan a avut parte de o surpriză neașteptată, în ediția 19 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Ziua a început în forță pentru concurenții de la Insula Iubirii sezonul 7, care au fost nevoiți să aleasă cu cine vor să meargă la dream date. Nu a durat mult și aceștia s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la o nouă ceremonie a focului, în ediția 19 a show-ului de la a1. Va invitam sa vizionat chiar aici mai jos emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 19 de pe 20 august 2023, integral…

Aventura din Thailanda se apropie cu pași repezi de final. După ce s-au decis cu ce ispită vor să meargă la date-ul final, concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan la un nou bonfire.

Prima ispită care și-a făcut apariția a fost Romeo Vasiloni și cei doi și-au aruncat replici acide încă de la început. Răzvan Kovacs l-a ascultat și a părut afectat de vorbele acestuia, însă a încercat să nu arate asta