Groapa Sezonul 1 Episodul 11 Online 25 Noiembrie 2023

gorapa sezonul 1 episodul 11 online 25 noiembrie 2023

Când lupți pentru putere la groapa sezonul 1 episodul 11 online 25 noiembrie 2023, ești pregătit să te confrunți cu toți adversarii. Te aștepți ca în acele momente în care de nicăieri apar noi dușmani, să simți provocări la tot pasul… dar nu prevezi că propriul frate te-ar putea trăda. ”Ne moare familia și cauți pe cine să pui vina?”, va fi întrebarea pusă de Vali lui Sașa, când se va simți încolțit și când va avea sentimentul că ar putea fi prins cu toate minciunile din ultima vreme. Te invitam sa vezi mai jos noul serial romanesc de actiune groapa sezonul 1 episodul 11 reluare 25 noiembrie 2023.

Groapa sezonul 1 episodul 11 de pe 25 noiembrie 2023

​Cu un pistol pus în față de către Sașa, Vali a atins un prag de disperare: ”Ce-am făcut eu, nu se poate rezolva. Sunt un ratat. Am distrus familia. Mai bine era să mor”. Să fie vorbele prințișorului dovada că acesta va ceda psihic în urma planurilor eșuate din ultima vreme? Sau doar încă o adăugire a modului în care știe să ascundă tot ceea ce face?

Cu o tavă de bunătățuri în brațe, dar cu pistoale care o înconjoară de pretutindeni… s-a trezit și Mari în curtea lui Franco și a lui Benny. ”a zis nea Sandu să vă aduc. Mulțumire din partea familiei Vlahu pentru asistență”. Emoționat, Franco a privit-o de la geam, dar încântat a așteptat să vadă ce i-a pregătit Mari… misterul asupra relației lor continuă să persiste. Vezi mai jos in reluare serialul romanesc groapa sezonul 1 episodul 11 online 25 noiembrie 2023.

Un pistol… dar imaginar planează și între Sașa și Alma. ”Înțeleg, ai trecut prin multe. Eu te-am pus în situațiile astea”, i-a spus acesta femeii pe care o iubește din tot sufletul, dar pe care pare că nu o mai poate câștiga înapoi. Să fie divorțul singurul pas natural?

Tibi este rănit pentru binele planurilor pe care Sașa le-a clădit, dar nimeni nu-l poate găsi momentan. Sandu face tot mai multe acțiuni încărcate de enigme pentru o imagine din trecut care nu-i mai dă pace. Descoperiri din trecut o fac pe Zina să simtă că nu știe ce mai ascunde Sandu. Finalul de sezon este tot mai aproape, însă lucrurile rămân la fel de complicate.

Noul serial romanesc groapa sezonul 1 episodul 11 reluare 25 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Motivele pentru care trebuie sa urmaresti acest serial sunt: vine cu o poveste nouă, cu multe trimiteri la cinematografia universală pe care o iubim cu toții, care te va ține cu sufletul la gură săptămână de săptămână. O imagine ca în producțiile vest-europene. O echipă de actori foarte talentați care fac niște personaje de care sigur te vei atașa. Inspirându-te din poveștile altora, vei găsi soluții pentru a trece peste situațiile dificile din viață. Vei cunoaște situații de viață, inspirate de realitatea din România, despre care poate nici n-ai bănuit că pot exista. Mai jos poti sa vezi reluarea serialului groapa sezonul 1 episodul 11 complet 25 noiembrie 2023.