Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 14 – 24 Noiembrie 2023

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral
Elisabeta află că Diana lucrează la firmă in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 14 online 24 noiembrie 2023, iar tânăra are un plan pentru a evita să fie concediată. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 14 complet 24 noiembrie 2023.

„Ce s-a întâmplat?” întreabă Victor Pop, după ce-și revine din leșin. „Asta speram să-mi spui tu”, îi răspunde Eva. „El mi-a tras una”, spune imediat tânărul. „Eu? Tu ai leșina de la sânge” răspunde indignat medicul. Victor leșină din nou când vede sânge, iar medicul îi povestește ce s-a întâmplat între el și Victor Pop. „De fiecare dată când te simt așa mâhnită am și eu o stare…” îi spune Victor Popescu Evei. În timp ce el iese din cabinet, urcă Floy și Vlady. Flory nu se simte bine.

„Mi se pune așa o gaură neagră în fața ochilor (…) Dar să știi că și Eva a trecut prin asta”, îi spune ea. „Desigur. Tu și noua ta prietenă, Eva. Surorile sarcină. Ce pățește aia, pățești și tu”, îi spune Vlady. „Ce se-ntâmplă doctore?” spune Vlady când îl vede pe medic trecând în fugă pe lângă ei. Eva îl trezește pe Victor, iar tânărul vrea să afle ce i-a spus medicul. „Adevărul”, răspunde Eva.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 14 de pe 24 noiembrie 2023

„Ar trebui să te bucuri. (…) Am făcut-o din gelozie”, îi spune el. „Aș vrea să te comporți ca un om normal. Nu ca un animal ghidat de emoții”, îi răspunde tânăra neimpresionată de gestul logodnicului ei. „Deja îmi pare toată chestia asta că seamănă cu mersul pe sârmă”, adaugă Victor confuz. „Păi să nu mai semene cu nimic, că nu mai e nicio chestie”, îi spune ea.

„Mă cunoști prea puțin dacă tu crezi că o să mă căsătoresc cu cineva care se comportă așa”, mai adaugă Eva. „OK, bine. (…) O să aștept să nu ne mai certăm ca să ne calmăm puțin”, spune Victor. „Ăsta se dă la tine (…) Nu poți să anulezi nunta asta. Nu poți!” „Du-te tu la altar să vezi dacă vin și eu”, îi răspunde Eva. În tot acest timp, Flory și Vlady așteaptă la ușă: „Mamă, e cu scandal înăuntru”, zice Flory. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 14 de pe 24 noiembrie 2023.

„După ce că mi-am încălcat cuvântul, am nenorocit-o pe Diana…” se descarcă Victor în mașină în fața lui Marius. Șoferul se bucură când aude că Eva nu mai vrea să se căsătorească, crezând că nu mai trebuie s-o mintă pe Mara.

Felicia și Diana fac planuri pentru reamenajarea piscinei. „Tu chiar ai fost mereu lângă mine. Singura!” îi spune Diana mamei sale, care a amenajat piscina pentru ea când era mică, deoarece îi era rușine să se îmbrace în costum de baie. „Cu banii de la Victor o s-o facem iar frumoasă”, o asigură Felicia. „Eu zic să nu ne facem prea multe planuri cu banii de la Victor”, spune Diana și îi povestește despre facturile de care are nevoie. „Mi-e milă de taică-tu, dar mai milă mi-e de noi”, spune Felicia.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 14 de pe 24 noiembrie 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

„Ai merge cu mine la America Express”, îl întreabă Violeta pe Sergiu. „Tu în Junglă? N-ai rezistat nici două ore în Deltă”, îi răspunde el. „Da, pentru că acolo erau prea mulți țânțari”, mai spune Violeta. Elisabeta îi lasă să se uite la televizor și merge la Victor, care stă singur la piscină. Bunica vrea să afle dacă s-a întâmplat ceva cu el și Eva.

„Victor, tu știi că mie poți să-mi spui orice”, îi spune ea. „N-am nimic, buni. Cred că sunt puțin obosit”, răspunde Victor. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 14 online 24 noiembrie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!