Groapa Sezonul 1 Episodul 9 de pe 11 Noiembrie 2023

gorapa sezonul 1 episodul 9 online 11 noiembrie 2023

Răzbunarea lui Boian, care este condus de orgoliu in groapa sezonul 1 episodul 9 de pe 11 noiembrie 2023, îl scoate din minți pe Sasha. Când află de răpirea Almei și a tătălui său, tânărul are un șoc și se simte neputincios. Viața celor mai dragi ființe este în pericol, iar el nu are putere să se adune și să găsescă o soluție. Episodul 9 al serialului Groapa te ține mereu în suspans, până la ultima scenă. Va reuși oare Sasha să-și salveze soția? Te invitam sa vezi mai jos noul serial romanesc de actiune groapa sezonul 1 episodul 9 reluare 11 noiembrie 2023.

În timp ce Alma și Sandu sunt ținuți ostatici de către Boian, Sasha se retrage în câmp, lângă casa lui Alică. Tânărul, care părea cel mai neînfricat din familie, este cuprins acum de un sentiment de deznădejde. Sile, Titi, Tache și Alica sunt lângă el și încearcă să-l scoată din șoc, dar nu găsesc nicio soluție.

După o discuție la telefon cu Boian, în mintea lui Sasha apare o scânteie.

Groapa sezonul 1 episodul 9 de pe 11 noiembrie 2023

„Dă și tu… un milion de euro, să zicem. Mâine la patru îmi dai banii sau îți trimit capetele lor. O să încep cu nevastă-ta.”, îi va spun Boian.

Vocea Almei, care strigă cu disperare, îl aduce pe Sasha cu picioarele pe pământ. „Trecem podul!”, le va dicta el celorlalți. Cu ajutorul lui Alică, Sasha află că Boian are soție și copil mic. Planul pe care îl construiește îl va dărâma pe interlopul bulgar. Vezi mai jos in reluare serialul romanesc groapa sezonul 1 episodul 9 online 11 noiembrie 2023.

În episodul 9, una dintre cele mai emoționante scene este lecția pe care Sasha i-a dat-o lui Boian.

„Empatie…Asta-i lecția de azi, domnule Cerdak. Capacitatea de a te pune în pielea altcuiva. De a simți bucuria cuiva. Sau tristețea. Sau durerea. Când îi pierzi pe cei ce-i iubești. Ai înțeles? Îți place? O avem pe dădaca copilului tău, o avem pe soția ta. Începi să-ți pierzi mințile? Mă întreb…Oare ce e în cutia asta?”, îi spune Sasha.

Noul serial romanesc groapa sezonul 1 episodul 9 reluare 11 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Motivele pentru care trebuie sa urmaresti acest serial sunt: vine cu o poveste nouă, cu multe trimiteri la cinematografia universală pe care o iubim cu toții, care te va ține cu sufletul la gură săptămână de săptămână. O imagine ca în producțiile vest-europene. O echipă de actori foarte talentați care fac niște personaje de care sigur te vei atașa. Inspirându-te din poveștile altora, vei găsi soluții pentru a trece peste situațiile dificile din viață. Vei cunoaște situații de viață, inspirate de realitatea din România, despre care poate nici n-ai bănuit că pot exista. Mai jos poti sa vezi reluarea serialului groapa sezonul 1 episodul 9 complet 11 noiembrie 2023.