Groapa Sezonul 1 Episodul 3 de pe 30 Septembrie 2023

gorapa sezonul 1 episodul 3 online 30 septembrie 2023

In noul episod groapa sezonul 1 episodul 3 de pe 30 septembrie 2023, este despre fugă. neîncredere. Teama de a fi rănit, deși simți că ești aproape de brațele care îți oferă cea mai mare iubire pe care ai simțit-o vreodată. Sentimente contradictorii care te fac să te blochezi, să nu mai vezi raționalul, să uiți că aveai cândva argumente pentru orice.

O viață care te-a ajuns din urmă și care te acaparează cu fiecare clipă și gând. Sasha și Alma nu mai au liniște, e momentul să ia decizii pentru viitor… pentru că e tot mai clar că familia e totul! Te invitam sa vezi mai jos noul serial romanesc de actiune groapa sezonul 1 episodul 3 reluare 30 septembrie 2023.

Groapa sezonul 1 episodul 3 de pe 30 septembrie 2023

„Ai încredere în mine? Zi DA”, o întrebare aparent ușoară, dar atât de grea când i-ai oferit toate visurile tale unui om, iar el a fugit cu ele în toiul nopții. Va găsi oare Alma puterea de a îi fi iar loială lui Sasha? Sau va fi speriată de ceea ce va descoperi în casa familiei Vlahu, acolo unde pare că teama a fost mereu un element comun. „Și mie mi-a fost frică la început, știu cum e”, va declara Mari. Ce este nou este insecuritatea, pe care Sasha i-o va sublinia mamei lui, Zina: „Nu mai suntem în siguranță. Nici aici, nici la București”.

„Tu trebuie să fii capul familiei, nu frate-tu”, cam așa va suna sfatul oferit de Manuela soțului ei, Vali, când va realiza că Sasha este un adevărat pericol pentru statutul lor în casa Vlahu. Mai are, însă, prințișorul puterea să lupte, după ce și-a pierdut deja un frate și și-a văzut tatăl căzând la pământ? Vezi mai jos in reluare serialul romanesc groapa sezonul 1 episodul 3 online 30 septembrie 2023.

Mai departe de casa familiei Vlahu, este Franco. Cel care a crezut că a câștigat puterea, dar care a înțeles că i se pregătesc mari surprize de către Sasha. Să fie războiul abia la început sau să facă apariția Shogunului o schimbare esențială în această confruntare?

E vremea să revenim în locul în care familia e la putere, în care legăturile de sânge pot schimba prezentul și în care niciun fel de alianță nu mai este în siguranță.

Noul serial romanesc groapa sezonul 1 episodul 3 reluare 30 septembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Motivele pentru care trebuie sa urmaresti acest serial sunt: vine cu o poveste nouă, cu multe trimiteri la cinematografia universală pe care o iubim cu toții, care te va ține cu sufletul la gură săptămână de săptămână. O imagine ca în producțiile vest-europene. O echipă de actori foarte talentați care fac niște personaje de care sigur te vei atașa. Inspirându-te din poveștile altora, vei găsi soluții pentru a trece peste situațiile dificile din viață. Vei cunoaște situații de viață, inspirate de realitatea din România, despre care poate nici n-ai bănuit că pot exista. Mai jos poti sa vezi reluarea serialului groapa sezonul 1 episodul 3 complet 30 septembrie 2023.