Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 6 – 29 Septembrie 2023

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral

Eva încearcă să treacă peste suferința cauzată de Victor și Diana la camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 6 de pe 29 septembrie 2023. Tânăra nu se lasă consolată de către nimeni. Victor încearcă să se convingă singur că este mai bine că Eva a renunțat la căsătorie. Eva rememorează ultimele evenimente. Este în parc și își mănâncă sentimentele. „De ce să fiu eu tristă, ia mai bine să fie ei”, își spune tânăra. Nu îi vine să creadă că a mâncat toate dulciurile ale căror ambalaje au rămas pe bancă. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 6 complet 29 septembrie 2023.

Luminița încearcă să afle de la Vlady și Florentina cum a decurs întâlnirea cu investitorul american. Ea vrea să afle cum s-a făcut Eva de râs, însă Florentina îi spune că s-a întâmplat chiar invers, Eva impresionându-i pe toți. Luminița este mândră de Florentina care a făcut poze cu Eva și Victor pentru a le vedea Diana. Lara îi anunță că Victor pare destul de îndrăgostit de Eva, însă nimeni nu-i acordă atenție.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 6 de pe 29 septembrie 2023

Doina este îngrijorată pentru Eva și îl sună pe Victor să afle unde este. Victor o anunță că ei doi s-au despărțit. Doina este surprinsă de veste, iar Victor îi spune să afle ea mai multe de la Eva, deoarece el nu știe. Tocmai atunci se întoarce Eva acasă, iar Doina îi cere explicații. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 6 de pe 29 septembrie 2023.

Violeta și Sergiu discută despre data ideală pentru căsătoria lui Victor. Sergiu îi propune să o sune pe Doina, astfel încât să cadă împreună de acord. Violeta o sună, iar Doina îi dă vestea că Eva a anulat nunta. Mama lui Victor o invită la ei pentru a discuta, iar Doina acceptă.

Doina îi cere Evei să-i spună motivul pentru care a anulat căsătoria, însă Eva refuză să-i spună. După ce pleacă Doina, Eva le spune adevărul surorilor ei. Însă Doina aude discuția fiicelor ei și pleacă furioasă la familia Pop. Doina și Adina ajung la familia Pop și sunt impresionate de cum arată casa lor. Doina le spune ce de întâlnirea Evei cu Diana. Aceștia o văd aproape dezbrăcată la balconul lui Victor. Toate trei pun la cale un plan pentru a-i împăca.

Victor ajunge acasă, unde îl așteaptă Diana. Tânăra are planuri pentru a-l seduce pe bărbat, însă acesta nu crede că este momentul potrivit. Iese pe balcon pentru a o suna pe Eva. Tânăra nu îi răspunde la telefon, deși Mara îi dezvăluie că ea se îndoiește de interesele Dianei și nu crede că Eva ar trebui să o creadă.

Florentinei îi este rău, iar Luminița și Lara cred că tânăra este însărcinată. Toată familia merge la spital pentru a face testul. Luminița îl vede pe Doru și e mândră de planurile lui Vlady.

Florentina ajunge la spital și leșină după ce o mușcă pe asistenta care îi recolta sânge. Cocuța o sună pe Luminița pentru a-i spune despre vizita Doinei și, mai ales, de faptul că Diana era acolo și s-au întâlnit. Ginecologul care o consultă pe Florentina este Victor Popescu. Florentina îl anunță pe medic că Eva s-a despărțit de Victor. Medicul le spune că Florentina nu este însărcinată.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 6 de pe 29 septembrie 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Victor ajunge acasă la Eva și o surprinde vorbind singură despre el. Victor crede că Eva a anulat căsătoria din cauză că e geloasă, dar tânăra neagă. Aceasta îl alungă din curte. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 6 online 29 septembrie 2023.