Imperiul Leilor Sezonul 4 Episodul 11 de pe 28 Noiembrie

imperiul leilor sezonul 4 episodul 11 de pe 28 noiembrie 2023
Pentru penultima dată în acest sezon la imperiul leilor sezonul 4 episodul 11 de pe 28 noiembrie 2023, patru lei sunt pregătiți să-și ocupe locurile: Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine) și Răzvan Raț (Jucător la profit). Iar ceilalți patru, Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan), se vor roti ca de fiecare dată, pentru a descoperi afacerile care merită cu adevărat o șansă. Premiera sezonului patru poate fi vazuta mai jos aici pe site, in reluare.

După multe întrebări și discuții care urmăresc atât cifrele, cât și toate elementele vitale ale unei business, cei opt investitori vor lua decizia de a finanța sau nu, cu proprii bani, afacerile pe care le vor descoperi. Munca lor abia va începe din acea clipă, având în vedere că va urma cel de-al doilea pas, în care verificările suplimentare de business vor certifica informațiile prezentate.

Imperiul leilor sezonul 4 episodul 11 de pe 28 noiembrie 2023

O propunere care ”a apărut lucrând cu mulți antreprenori”, având la bază faptul că cei care au pus bazele au înțeles că ”oamenii nu înțeleg că avem produse de calitate” va fi prezentată în această seară. Hotărâți să transforme brand-ul ”în cel mai de impact distribuitor de produse locale”, proprietarii se vor afla față în față cu Leii. Rezultatul îl vom afla, în această seară, mai jos in reluare. Vezi mai jos emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 11 integral 28 noiembrie 2023.

Tot atunci, Cristina Bâtlan le va spune altor concurenți cât îi apreciază și va decide să investească în ei: ”îmi place foarte mult de voi. Mă bucur că tineri ca voi sunt viitorul antreprenoriatului”. Despre cine este vorba și ce propunere au, aflăm într-o nouă ediție.

Un nou sezon din emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 11 reluare 28 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult, printre aceștia se numără, veteranul emisiunii Dragoș Petrescu, cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert și Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut. Vizioneaza mai jos imperiul leilor sezonul 4 episodul 11 online 28 noiembrie 2023.