Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 34 de pe 28 Noiembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
​Soția lui Brânzoi lipsește de acasă în repetate rânduri. Motivul? „Prima oară, s-a dus că o durea capul, dar vărul ăsta, dentistul, a văzut că avea ceva la măsea. A chemat-o de cel puțin 10 ori ca să o lucreze.

Știi ce bine lucrează? Te uiți în gura ei și nici nu-i vezi plomba. Îți spun sincer, eu nici nu știam de vărul ăsta, dar mare noroc am avut cu el!”, îi va povesti Brânzoi lui Ardiles. Totuși, hoțul satului îi va mărturisi lui Brânzoi că el este convins că nevasta lui îl înșală cu așa-zisul dentist. Cum va reacționa acesta la cele auzite, vom afla în câteva ore.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 34 de pe 28 noiembrie 2023

Firicel va fi extrem de supărat deoarece nu înțelege logica din spatele calificativelor date elevilor în școala primară: „Gata! Eu merg să mă lămuresc cu învățătoarea asta. Cum vine asta? Copilul ia BINE și plânge toată ziua!”, îi va spune acesta lui Celentano. Prin urmare, cei doi prieteni vor merge la instituția unde învață copilul lui Firicel, pentru a cere lămuriri. Rămâne de văzut ce explicații îi va da doamna învățătoare părintelui revoltat.

Celentano se va trezi mahmur, la umbra unui copac. Ceva obișnuit pentru el, însă de data acesta, va avea legată de mână o lesă… cu un câine! „Care a făcut glume cu mine de a legat de mine javra asta?”, va spune el nervos. Firicel îi va sugera să îl lase pe stradă, însă Celentano nu va fi de acord: „Dacă-l fură cineva? Dacă dă prostul de Nicu Rață cu mașina peste el? Nu se poate! Dacă-l iau acasă… soacră-mea nu suportă animalele, mă trezesc că-l face tocană.

Merg și eu cu tine, poate că în drum găsesc aparținătorul”. Dacă cei doi prieteni vor reuși să găsească stăpânul animalului, vom afla joi seară. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 34 online 28 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 34 reluare 28 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 34 online 28 noiembrie 2023.