Insula Iubirii Sezonul 7 Episodul 16 Online 11 August 2023

insula iubirii sezonul 7 episodul 16 online 11 august 2023
Ultimele zile petrecute la insula iubirii sezonul 7 episodul 16 online 11 august 2023 sunt întotdeauna cel mai greu de suportat, iar asta o simt din plin şi concurenţii celui de-al şaptelea sezon al celui mai dur test de fidelitate.

Ceremoniile focului au provocat revelaţii şi multe lacrimi, iar suprizele totale nu au întârziat să apară. Cea mai mare rivalitate de pe insulă va declanşa înfruntarea orgoliilor la un bonfire special, în care Răzvan şi Romeo vor avea ocazia inedită să discute prima oară, faţă în faţă, după evenimentele petrecute în cele două resorturi, în cel mai nou episod Insula Iubirii!

Insula iubirii sezonul 7 episodul 16 de pe 11 august 2023

Aseară, cel mai nou episod Insula Iubirii le-a adus Emei şi Biancăi imagini greu de privit şi de asimilat. Cele două concurente s-au confruntat cu o realitate dură, pe care dacă poate o bănuiau, sperau să nu o vadă.

Bianca Giurcă a făcut dezvăluiri neașteptate în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023, după ce a văzut sărutul dintre Oana Monea și Marius Moise la bonfire. Iată cum a reacționat Claudia Florescu când și-a văzut iubitul prin intermediul tabletei. Mai jos puteti viziona in premiera un nou sezon al emisiunii insula iubirii sezonul 7 episodul 16 online 11 august 2023.

Episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023 a adus pe micile ecrane ale publicului noi momente tensionate. Concurenții au avut parte de o nouă ceremonie a focului unde și-au revăzut partenerii sau foștii parteneri.

Bianca Giurcă și Ema Oprișan au urmărit imagini dureroase cu bărbații alături de care au venit în Thailanda. Cele două au fost luat prin surprindere de lucrurile pe care le-au făcut Marius Moise și Răzvan Kovacs pe cealaltă insulă. Lacrimile și dezvăluirile neașteptate nu au întârziat să apară la bonfire. Bianca Giurcă a făcut confesiuni uluitoare după ce a văzut sărutul pasional dintre Oana Monea și Marius Moise. Atingerile dintre concurent și ispita feminină, dar și ipostaze în care au fost surprinși au afectat-o pe tânără.

Emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 16 online 11 august 2023, poate fi vizionat mai jos

Romeo Vasiloni i-a pregătit Emei Oprișan o surpriză de proporții în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023. Concurenta a rămas impresionată de gestul spectaculos al ispitei masculine. Romeo Vasiloni a profitat din plin de bonfire-ul fetelor în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023. Ispita masculină și-a dorit foarte mult să-i demonstreze Emei Oprișan că o place, fapt pentru care i-a pregătit o surpriză romantică. Va invitam sa vizionat chiar aici mai jos emisiunea insula iubirii sezonul 7 episodul 16 de pe 11 august 2023, integral…

În timp ce concurenta se afla la ceremonia focului, bărbatul a organizat o întâlnire romantică pe plajă. Mai mult, acesta a fost surprins uitându-se la pozele cu ei din telefonul pe care Radu Vâlcan l-a oferit pentru fotografii.

Surpriza lui Romeo Vasiloni a lăsat-o fără cuvinte pe concurentă. Aceasta a fost surprinsă de efortul pe care l-a depus bărbatul pentru a o impresiona. Se pare că ispita masculină a reușit să-i readucă zâmbetul pe buze cu întâlnirea romantică de pe plajă, după imaginile dureroase pe care le-a văzut tânăra la bonfire.Bonfire Integral Fete Ep.5 + Bonfire integral Răzvan Kovacs și ispita Romeo Vasiloni + Ce s-a intamplat in casa fetelor si casa baietilor Ep.15! VeziAici.NET