Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 86 Gala 19 de pe 11 August

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Într-o explozie vibrantă de culori, ritmuri exotice și strălucire la bravo ai stil sezonul 8 episodul 86 gala 19 de pe 11 august 2023! Această seară va aduce în prim-plan moda tropical exotic glam. Telespectatorii sunt invitați să se bucure de o seară de rafinament și senzualitate, într-o atmosferă plină de energie și inspirație, cu o tema pe masura – Tropical exotic glam.

Concurentele “ Bravo, ai stil! ” vor fi supuse unei noi provocări extraordinare, care le va testa creativitatea și abilitățile stilistice. Această ediție concept va aduce un aer fresh în emisiune, intrucat nu doar concurențele se vor remarca prin ținute îndrăznețe, ci și juratii si prezentatoarea emisiunii ii vor uimi pe telespectatori cu selecții vestimentare inspirate din universul tropical exotic glam.

Bravo, ai stil 11 august 2023 sezonul 8 episodul 86 online

Explozia de culoare va defini această ediție “Bravo, ai stil!”, iar spectacolul vizual promite să cucerească privirile telespectatorilor. De la nuanțe vii de verde smarald până la nuanțe intense de roz corai și portocaliu aprins, concurentele vor transpune pe podium energia vibrantă a tropicelor.

Rochii elegante, accesorii strălucitoare și detalii inedite vor completa ținutele rafinate într-o manieră surprinzătoare și sofisticată.

Alte ingrediente cheie ale acestei editii concept de la “Bravo, ai stil!” vor consta în muzica și ritmurile exotice care vor da tonul întregii serii. Pe lângă defilările impresionante de modă, concurentele vor avea oportunitatea de a dansa pe acordurile pasionale ale ritmurilor tropicale, încântând publicul cu un spectacol plin de viață și energie.

Emoțiile vor atinge cote maxime în această ediție, iar telespectatorii vor fi martorii unei seri memorabile, plină de strălucire, stil și nonconformism. “Bravo, ai stil!” aduce în prim-plan esența modei exotice și glamour, transformând podiumul într-un adevărat paradis tropical.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 86 integral 11 august 2023, poate fi vazuta mai jos

Iris are 24 de ani, este din Baia Mare și de 6 ani locuiește în Cluj Napoca. Tânăra este studentă în ultimul an la master la Universitatea de Arte și Design din Cluj Napoca, specializarea Modă Design vestimentar, acestea sunt doar o parte din concurente.

Începând din aprilie, „Bravo, ai stil!” se difuzează de luni până vineri, în intervalul orar 22:30-00:30, pe cea mai nouă stație din România, kanal d2. Vezi mai jos reluarea emisiunii bravo ai stil 11 august 2023.