iUmor Sezonul 15 Episodul 5 de pe 14 Octombrie 2023

iumor sezonul 15 5 de pe 14 octombrie 2023
Arkadio și Solange au revenit la iUmor sezonul 15 episodul 5 de pe 14 octombrie 2023. De această dată sunt căsătoriți și au încântat atât juriul, cât și publicul cu un număr de iluzionism din care răzbăteau încrederea reciprocă și profesionalismul. Înaine de a intra pe scenă, Arkadio și Solange își exprimă bucuria de a se fi întors la iUmor. De data aceasta mărturisesc faptul că sunt căsătoriți de un an. Arkadio spune cum a cerut-o în căsătorie pe balconul vasului de croazieră în Cannes. Mai jos poti vedea emisiunea iumor sezonul 15 episodul 5 de pe 14 octombrie 2023.

Ei încântă publicul din toată lumea cu numerele de magie, în teatre, la televiziune, pe vasele de croazieră. Chiar sunt și în Cartea Recordurilor, Solange fiind capabilă să-și schimbe 26 de ținute într-un minut. Arkadio recunoaște că le plac numerele individuale, cele cu cărți de joc, dar și atunci când lucrează în echipă pentru numerele de iluzionism. Pentru ediția de iUmor, ei au ales să facă o serie de numere împreună.

iUmor sezonul 15 episodul 5 de pe 14 octombrie 2023

Luca Udățeanu are 18 ani, este de cinci ani într-o trupă de teatru care aparține de Teatrul Țăndărică. De asemenea, joacă într-un spectacol la Teatrul Național și îi place foarte mult să cânte. Întrebat dacă vede vreun impediment în momentul său, Luca spune: „Nu știu, poate să fie prea teatru.” Acesta se bucură că în juriu sunt Bordea și Natanticu, care au absolvit Teatru.

Luca urmărește emisiunea de mult timp și consideră că este una dintre puținele emisiuni unde se poate distra și își poate arăta talentul actoricesc. Acesta pune în scenă un moment de actorie care îmbină texte clasice cu materiale contemporane.

Bogdan Botez a dezvăluit că face sport de aproximativ 25 de ani și, de-a lungul timpului, a îmbinat mai multe stiluri. Acesta este asistent de sensei, iar momentul său a combinat artele marțiale și umorul, la momentul inițial de încălzire acesta a adus cu sine și o aerotermă. Te invitam sa vizionezi alaturi de noi un nou sezon iumor sezonul 15 episodul 5 reluare 14 octombrie 2023.

„Nu știu dacă jurații sunt pregătiți să vadă o astfel de reprezentație”, mărturisește înainte de a intra pe scenă.

Bogdan Botez este asistent de sensei și are centura albastră în arte marțiale. Momentul său a combinat artele mațiale și umorul, punând accent mai degrabă pe umor, și mai puțin pe strictețea artelor marțiale. Juriul a fost amuzat de glumele senseiului, iar publicul l-a aplaudat furtunos. Viteza, forța și capacitatea energetică au fost principalele ”unelte” ale lui Bogdan pentru a-și realiza numărul din această ediție.

Un nou sezon al emisiunii de comedie iUmor sezonul 15 episodul 5 de pe 14 octombrie 2023 poate fi vazut in reluare, mai jos

Lui Cosmin Natanticu i s-a părut inovator momentul, poate tocmai datorită momentelor absurde: „Au fost atât de absurde.”

Cătălin Bordea îi spune ușor contrariat: „E ca și cum ai luat locul 3 și spui că asta ai vrut.”

Deliei i-a plăcut că nu a introdus în numărul său și elemente profi din artele marțiale, că a lăsat totul la nivelul comic.

Cheloo le-a amintit lui Cătălin Bordea și lui Cosmin Natanticu faptul că trebuie să îl jurizeze pe Bogdan Botez făcând genoflexiuni. Mai jos poti vedea integral iumor sezonul 15 episodul 5 online 14 octombrie 2023.