Groapa Sezonul 1 Episodul 5 Integral 14 Octombrie 2023

groapa sezonul 1 episodul 5 complet 14 octombrie 2023

Încrederea lui Sandu Vlahu în oamenii apropiați este zdruncinată de un eveniment neașteptat in groapa sezonul 1 episodul 5 complet 14 octombrie 2023. Sasha, cel care a luat frâiele clanului în mâinile sale, îl va demasca pe unul dintre trădătorii familiei. În episodul 5 al serialului „Groapa”, un adevăr dureros va ieși la iveală. Te invitam sa vezi mai jos noul serial romanesc de actiune groapa sezonul 1 episodul 5 reluare 14 octombrie 2023.

Unul dintre cele mai emoționante scene din episodul 5 al serialului Groapa este discuția dintre Sasha și tatăl său. La aflarea veștii că în familie se află un trădător, Sandu Vlahu reacționează foarte dur. Autoritatea sa, în calitate de lider, ar fi pătată.

​Dovezile lui Sasha îl vor lăsa mască. Omul pe care îl cunoștea de mic și care i-a fost mereu în preajmă, a făcut o înțelegere cu Franco. Banii i-au tulburat mintea, încât a uitat de demnitate și de respect. Datorită istețimii lui Sasha, dar și a lui Alică, adevărul va ieși la suprafață.

Groapa sezonul 1 episodul 5 de pe 14 octombrie 2023

Un adversar care câștigă teren în orașul care îți aparținea cândva în totalitate. O familie care părea că are totul sub control, dar acum are un haos intern greu de depășit. O noră pe care nu o mai acceptă nimeni, dar care vrea doar binele soțului ei. Un copil reîntors acasă, care are mai multe îndatoriri ca niciodată. Un frate care se simte mai trădat decât se gândea vreodată.

Loialitate și iubire. Două cuvinte mari. „Încredere. Tu pricepi ce înseamnă pentru noi?”. O întrebare care ascunde atât de multe lucruri, mai ales când este pusă de capul unei familii în care secretele sunt la ordinea zilei. „Nu mă interesează dacă aveți voi încredere în mine. Sasha are”.

Un răspuns care subliniază ordinea importanței în sufletul Almei și motivația ei de a sta într-o casă în care a știut din prima clipă că nu este binevenită.

Teamă și răzbunare. Două sentimente atât de puternice. „Franco știe fiecare pas al nostru. Ne mor oameni”. Vorbele lui Vali către Sasha, într-o încercare de a masca adevăratele lui gânduri și planuri. „Măcel. Dacă nu apăream, rămâneam fără arme”. Cuvintele lui Sasha către Sandu, din dorința de a-i arăta că poate face față oricărei provocări venite acum către Vlahi.

Independență și dârzenie. „Dacă n-ai sânge în tine, nu te băga”. O frază rostită de Denis care s-a săturat să aștepte să fie răzbunat de Vlahi și vrea să-și ia soarta în palme. Este el pregătit să se desprindă total de ceea ce i-a lăsat tatăl ca soartă și să fie pe cont propriu?

Noul serial romanesc groapa sezonul 1 episodul 5 reluare 14 octombrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Zina vrea să o ia de la capăt cu locul în care făcea bine, cantina. Manuela își dorește ca soțul ei să redevină cel care conduce familia și care o poate face cea mai puternică femeie din oraș. Iolanda și Aura vor să simtă că adolescența lor nu este ratată. Fiecare are un plan. Mai jos poti sa vezi reluarea serialului groapa sezonul 1 episodul 5 complet 14 octombrie 2023.