iUmor Sezonul 16 Episodul 1 Online 18 Februarie 2024

iumor sezonul 16 in reluare integral 2024

Mădălina Mihai este prima concurentă din noul sezon iumor sezonul 16 episodul 1 online 18 februarie 2024! Aceasta se prezintă ca o „balanță nehotărâtă”. Mădălinei îi place să conducă, este motociclistă și iubește. De asemenea, are planuri mari în acest concurs: „Să câștig și să iau banii!” Vezi mai noul sezon din emisiunea iumor sezonul 16 episodul 1 de pe 18 februarie 2024.

iUmor sezonul 16 episodul 1 de pe 18 februarie 2024

„Eu vin din Banat”, își începe tânăra discursul. „Știți deja tot ce este de știut despre noi. Adică de ce să te dai bătut când poți să te dai mare?”

Numărul ei de stand-up i-a antrenat pe jurați, dar și pe oamenii din culise. „Chintesența Banatului este mândria”, adaugă Mădălina. „Atât aveți”, îi spune Cheloo. „Hai măi fată, nu te supăra pe mine!” Tânăra și-a continuat numărul cu niște anecdote din viața personală, care au rezonat cu juriul.

„Foarte frumos numărul. Apreciez. Îmi pare rău că ești inteligentă”, îi transmite Cheloo. Cosmin Natanticu a provocat-o, după spunele lui Cheloo, să înjure, iar tânăra s-a conformat. „Cu ce te ocupi tu Mădălina?” o întreabă juriul. „Sunt actriță. La Bacău”, răspunde ea. „Deportată?” întreabă Cheloo. Va invitam sa vizionati alaturi de noi un nou sezon iumor sezonul 16 episodul 1 online 18 februarie 2024.

„Faci stand-up?” întreabă Bordea. „Ai talent! (…) Ești ca o piatră, ca un diamant neșlefuit.” „Ai vrea s-o șlefuiești?” îl întreabă Delia pe Cătălin Bordea. „Aș vrea, dacă-mi permiți”, răspunde juratul. „Am cine să mă șlefuiască, dar de ajutor puțin mă bucur oricând”, spune Mădălina. „Ești foarte foarte simpatică, ești talentată”, completează și Delia. „Eu vreau să te mai vedem!” Astfel că, Mădălina Mihai a primit patru like-uri.

Premiera noului sezon al emisiunii iUmor sezonul 16 episodul 1 online 18 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos, in reluare

„Singurul câine care știe matematică”, o prezintă Ion Paliu pe Inna, cățelușa care a venit să facă spectacol pe scena iUmor în sezonul 16. „Citește în italiană, citește în română, citește în engleză”, mai adaugă Ion Paliu. Ion Paliu și Inna aleg comedia în sezonul 16 de la iUmor.

Delia și-a amintit de Inna, cățelușa nefiind pentru prima dată pe scena iUmor. „Are laringită? Fumează?” întreabă Cheloo. „Ce-i dați acolo de vorbește?” Delia a fost vizată la începutul acestui număr. Juriul a fost uimit de abilitățile „câinelui școlar”. „Nici Bordea nu poate să facă treaba asta dacă-i arătați aia”, susține Delia. „E dresată bine”, susține Ion.

„Se oprește, mă. După ce face numărul, se oprește”, este uimit Cosmin Natanticu. „Și-a bătut joc de martie. Luna mea!” este supărat Cheloo. „Inna președinte!” reacționează Delia. „Sunt mai prost ca un câine”, recunoaște Cheloo.

„Crezi că Inna ghicește viitorul? Cu câte like-uri o să ia?” îl întreabă Cosmin Natanticu pe Ion Paliu. „Are telecomandă cu fir?” întreabă Cheloo, după ”răspunsul” Innei. „Îmi pare rău dacă nu ești atent domnul Cheloo”, îi spune Ion juratului. „De data asta suntem prieteni”, îi spune Cheloo. „Vreau să văd un câine care dansează Perinița”, se amuză Delia. „Este un număr senzațional.”

Astfel că, Ion Paliu și Inna au primit două like-uri, de la Delia și Cosmin Natanticu, și două dislike-uri, de la Cheloo și Cătălin Bordea. După număr, Cheloo a fost provocat la un meci de ping-pong și a acceptat. De asemenea, juratul a admis la final că a fost nedrept când a votat: „Am fost nedrept. Cățelul ăla a fost bestial!” Vezi mai jos integral iumor sezonul 16 episodul 1 online 18 februarie 2024.