Bravo Tata Sezonul 2 Episodul 1 de pe 18 Februarie 2024

bravo tata sezonul 2 episodul 1 de pe 18 februarie 2024

Dana și Toma vin acasă in bravo tata sezonul 2 episodul 1 de pe 18 februarie 2024, unde dau peste Mario, mort de beat. În încercările de a-l trezi, Dana se trezește sărutată de fostul soț. Cei trei iau micul dejun împreună, cu speranța că vor învăța cum să comunice. Flavius află că Angelica i-a cerut pensia alimentară mărită, iar Cristina îi sugerează să vândă motorul. Aceasta află, însă, că motorul a fost furat și ulterior, găsit făcut praf. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al serialului de comedie romanesc bravo tata sezonul 2 episodul 1 de pe 18 februarie 2024.

Gioni este bulversat de interacțiunea avută cu Cristina în noaptea precedentă, pe care a văzut-o ca un flirt. Cei doi discută cele întâmplate, iar Cristina îl asigură că nu a fost nimic de acest gen și că de vină ar fi fost alcoolul. Cei patru tătici încep munca în folosul comunității și ajung la o biserică, unde preotul îi îndrumă și se face responsabil de activitatea lor, în lipsa unui ofițer de probațiune.

Angelica află că Sică nu are bacul luat, iar poziția în care se află cei doi o șochează: „Adică eu sunt directoare și tu nu ai bacul? Noi doi nu ieșim în lume așa!”, îi spunea bărbatului.

Bravo Tata sezonul 2 episodul 1 de pe 18 februarie 2024

Fanii producției sunt invitați să se pregătească pentru o nouă doză de amuzament, alături de cei patru protagniști: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj.

„Noul sezon este despre << Ce mai înseamnă, în ziua de astăzi, să fii bărbat>>, despre cum reușește un bărbat să fie și tată, și soț, și iubit, dar să-și facă și timp pentru prieteni. Este despre familie, despre cum micile probleme casnice, de zi cu zi, stârnesc situații dintre cele mai complicate, cu rezolvări cât mai comice”, dezvăluie Răzvan Fodor, în vreme ce Cosmin Natanticu mărturiseşte la rândul lui:

„În primul sezon, am crezut că Flavius le-a trăit deja pe toate. Eram optimist, nu văzusem scenariul pentru cel de-al doilea!”. Cu personaje noi, replici memorabile, provocări care vor ține publicul captiv și intrigi amuzante, acest nou sezon promite să aducă râsul și emoția în casele telespectatorilor. Vezi mai jos in premiera sezonul nou din Bravo tata sezonul 2 episodul 1 online 18 februarie 2024..

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume bravo tata sezonul 2 episodul 1 online 18 februarie 2024

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații cei patru tatici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor, telespectatorii vor afla vizionand aici pe site-ul nostru in fiecare duminica la ora 20;00 doar pe a1 si in reluare aici! Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie bravo tata sezonul 2 episodul 1 online de pe 18 februarie 2024 integral..