Las Fierbinti – Sezonul 23 Episodul 9 – 6 Aprilie 2023

las fierbinti sezonul 23 reluare complet 2023

Las Fierbinți revine în grila pro. Din această seară, începe un nou sezon în care cele mai îndrăgite personaje își continuă poveștile pline de umor, inspirate din viața reală. Iată ce e nou în sezonul 23 și ce spune Costi Diță despre noile episoade. Va invitam sa vizionati mai jos serialul romanesc las fierbinti sezonul 23 episodul 9 reluare 6 aprilie 2023.

Seara de joi este semnul că weekend-ul se apropie cu pași rapizi. Că vine vremea relaxării și a energiei. Din februarie, în fiecare joi, de la 20:30, starea de bine este garantată: revine cel mai iubit serial din țară: Las Fierbinți!

Las fierbinti sezonul 23 episodul 9 din 6 aprilie 2023 integral

Și de această dată, comedia este la dublu: câte 2 ore în care cele mai cunoscute personaje vor trece prin peripeții și momente care vor stârni râsul.

Deja aflat în cel de-al unsprezecelea an, la cel de-al 23-lea sezon… Las Fierbinți este promisiunea pentru toți cei de acasă că nu trebuie să se despartă de televizoare. Pentru două ore, problemele pot fi lăsate deoparte deoarece râsul trece la putere. Vezi mai jos serialul las fierbinti sezonul 23 episodul 9 online 6 aprilie 2023.

Un scenariu în care diversitatea întâmplărilor este la nivel de artă, personaje care au intrat în casele oamenilor și le-au devenit adevărate repere și noi episoade ce vor fi văzute de mai multe ori – reîncepe Las Fierbinți!

Ce aduce nou „Las Fierbinți”, sezonul 23: ”E o cifră, cu asta încep. 23, e la modul dacă mă întreba cineva la începutul începutului, aș fi zis – nu are acum, nici nu ne gândeam. Și iată-ne aici. Aș putea face un cântec să mulțumesc oamenilor că vin în fiecare seară să ne urmărească, iar cântecul ar fi ceva de genul – 23 de 11 ani… mulțumesc!!!

Este o bucurie maximă să auzi asta, iar de fiecare dată descoperim că oamenii ne sunt aproape. Detalii despre noul sezon nu aș da pentru că nu vreau să stric surpriza. Am fost întrebat dacă Giani se va potoli… dar e imposibil, nu există această opțiune.

Serialul las fierbinti sezonul 23 episodul 9 complet din 6 aprilie 2023 poate fi vizionat mai jos.

Noul sezon vine cu surprize, ca de fiecare dată. Au fost zile în care, pur și simplu, ne-am oprit din filmat pentru că noi sau echipa eram nevoiți să luăm o pauză de râs. Apoi o luam de la capăt. În unele seri, mă întorceam acasă și realizam că dacă noi am râs, cei de acasă s-ar bucura când vor vedea. Încercăm de fiecare dată să livrăm comedie de cea mai bună calitate. Sper din tot sufletul să aducem și în acest sezon bucurie în casele oamenilor”. Vezi mai jos serialul las fierbinti sezonul 23 episodul 9 online 6 aprilie 2023.

Fiti pregatiti pentru o noua aventura alaturi de cel mai longeviv serial romanesc, las fierbinti sezonul 23 episodul 9 complet din 6 aprilie 2023.