Lia – Sotia Sotului Meu – Sezonul 1 Episodul 13 – 6 Aprilie 2023

lia sotia sotului meu online serial nou romanesc 2023 complet reluare
Nu mai e cale de întoarcere! În episodul 13 sezonul 1 Lia – Soția soția soțului meu 6 aprilie 2023, adevărurile dureroase ies la iveală, iar povestea de iubire dintre Lia și Petru nu va mai fi în curând una „ascunsă”. Rând pe rând, minciunile se destramă, iar Alice află în cel mai dur mod posibil că Petru nu o mai iubește. Uneori însă, adevărul poate fi mult prea greu de suportat, iar acest lucru atrage după sine consecințe.

Episodul 13 începe cu o întrebare interioară a Liei – după tot ceea ce au trăit împreună, poate să se încreadă în continuare în promisiunile lui Petru? „Oare de data asta chiar o să spunem tuturor că ne iubim?”, s-a întrebat ea. Vezi mai jos lia sotia sotului meu episodul 13 reluare integral 7 aprilie 2023

Se pare însă că situația o frământă și pe Maria, după întreaga scenă cauzată de Alice. „Lia, vreau să vorbim. Stai jos”, i-a spus Maria nepoatei sale, după ce a aflat de ea și Petru. Aceasta a mărturisit că nu a putut închide un ochi toată noaptea și că își dorește să îi ofere ajutorul, însă trebuie să știe adevărul.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 13 integral 6 aprilie 2023

„Mătușă, aseară a fost o neînțelegere”, a încercat Lia să calmeze spiritele. „E ceva între tine și domnul Petru? Tu de când ai venit în casa asta, aici s-au întâmplat numai lucruri ciudate”, a continuat Maria, însă Lia nu i-a putut spune adevărul, așa că a negat. „În curând o să lămurim totul”, i-a promis Lia.

În tot acest timp, clanul Rocca își pune în mișcare planul. „Ne-am înțeles, da? Vreau să mi-o aduceți pe nevasta lui Petru Vornicu”, le-a dat Tavi comanda celorlalți. De față a fost și Rică, el dorindu-și să plece pentru a-l anunța din nou pe Petru. Tavi nu l-a lăsat însă, bănuind ceva parcă. Va invitam sa vizionati in reluare un nou episod din lia sotia sotului meu 6 aprilie 2023 sezonul 1 episodul 13.

La vila familiei Vornicu, Petru și Robi petrec timp împreună, iar cel mic dezvăluie că are de făcut o compunere pentru școală. Petru și-a dorit să îl ajute, însă a explicat că nu se pricepe, astfel Robi a adus-o în discuție pe Lia. Chipul lui Petru s-a schimbat rapid însă atunci când a primit un mesaj. Acesta a pornit degrabă să o caute pe Lia.

Pavel și Gabi au programat o ieșire la restaurant în doi, cu scopul de a discuta rezultatele analizelor. Gabi s-a ținut însă de planul ei și i-a arătat lui Pavel un document falsificat în care era explicat că el ar fi cauza pentru care nu pot face copii. „Spune-mi tu ce a zis doctorul”, a insistat el. „Nu s-a schimbat nimic…”, i-a replicat Gabi. „Sunt infertil..”, a continuat el dezamăgit. Gabi l-a lăsat să creadă totul, pentru a se asigura că nu o va părăsi.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 13 online 6 aprilie 2023 poate fi vizionat mai jos

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 13 integral 6 aprilie 2023.