Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 18 Integral 19 Octombrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Rață va dori să producă o schimbare în sat la las fierbinti sezonul 24 episodul 18 online 19 ocotmbrie 2023: „Am o idee care o să pună Fierbințiul înapoi pe hartă. Vreau să interzicem mersul pe jos”, îi va propune acesta primarului. Dacă Vasile va implementa conceptul gândit de Nicu Rață, vom afla în doar câteva ore. În tot acest timp, Celentano va fi extrem de necăjit că un sătean nu i-a lăsat moștenire un obiect pe care și-l dorea. Supărarea va fi mai mare în momentul în care îl va vedea pe Ardiles obținându-l.

Rămâne de văzut despre ce este vorba și ce rezolvare va găsi Celentano la problema sa. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 18 de pe 19 octombrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 18 de pe 19 octombrie 2023

In episodul de ieri, ​Robi a reușit să dea de cap misterului care nu i-a dat pace zile întregi. După ce i-a acuzat pe Vasile și Celentano pe nedrept, polițistul a ajuns la persoana care era, de fapt, capul răutăților, și anume Brânzoi!

Acesta i-a mărturisit lui Robi că i-a trimis toate acele mesaje pentru a-l pune pe urmele soției sale, care îl înșală de câte ori el pleacă la București: „A fost la Nicu Rață. Cât am fost eu plecat o săptămână, a chefuit cu ăla, pe banii mei, pe mâncarea mea și pe băutura mea. De aceea ți-am dat mesaje… ca să fii tu o săptămână cu ochii pe ea”, i-a recunoscut Brânzoi polițistului.
Inspectorul AIPC care l-a amenințat pe Dorel că are de plătit o amendă între 20.000 și 50.000 de lei s-a dovedit a fi un escroc. Acesta a fost mână în mână cu femeia de care Bobiță și Rață s-au îndrăgostit: „Ea trebuia să-l atragă pe Bobiță din bar, iar eu să mă dau inspector și să vă fur banii. Ardiles ne-a dat pontul”, le-a spus acesta lui Dorel, Firicel și Giani, care l-au prins furând numerarul din spatele tejghelei din cârciumă. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 18 online 19 octombrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:26 – 21:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 9.3 puncte de rating și 28% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 8.5 puncte de audiență și 25.6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români erau în fața televizoarelor cu ochii pe pro, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:55, peste 2.1 milioane de români se distrau urmărind Las Fierbinți.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 18 reluare 19 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 18 online 19 octombrie 2023.