Love Island Romania Episodul 16 de pe 19 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 16 de pe 19 octombrie 2023

În episodul 16 sezonul 1 love island romania 19 octombrie 2023, Alina Ceușan face un anunț important. Telespectatorii și-au exprimat votul și au ales cele mai solide cupluri din casă. La Firepit, Alina Ceușan numește cuplurile care au primit cele mai multe voturi din partea publicului: Alexandra și Denis, Ada și Andrei, Anne și Adrian, Jesefinka și Vlad. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 16 complet 19 octombrie 2023.

​Alexandra și Denis par să se apropie tot ma mult. Într-un moment în care s-au retras amândoi pe o bancă, fata îi cere scuze pentru cum s-a comportat zilele trecute, când s-a sărutat cu Vlad.

Love island romania sezonul 1 episodul 16 de pe 19 octombrie 2023

„Îmi pare rău că ne-am certat. Știu că am reacționat nasol și că sunt impulsivă. Nu știu dacă în seara asta sunt recuplări…Dacă se ajunge în punctul în care noi fetele să alegem, să știi că eu pe tine te aleg. Mi-am dat seama că am o conexiune cu tine”, spune Alexandra

„Mă înroșesc, pentru că ai venit să-ți ceri scuze. Îmi cer și eu scuze că am fost răuț”, îi răspunde Denis.

Un nou joc de la Love Island le-a dezvăluit concurenților opiniile celor de acasă. Publicul și-a votat favoriții, iar acum este timpul să aflăm cum reacționează perluțele.

„Frumoșilor, cum credeți că sunteți văzuți de către public pe social media? Am pregătit niște categorii interesante și suntem curioși dacă ghiciți locul pe care vă aflați în percepția publicului. Va exista și un premiu, bineînțeles!”, este mesajul primit de tinerii aflați în vilă.

​Au existat mai multe categorii de întrebări: „Care este cel ma amuzant concurent?”, „Care credeți că este cel ma inteligent dintre cei din vilă?”, „Care credeți că este cel mai player dintre cei din vilă?”

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 16 integral 19 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

O mărturisire neașteptată va tulbura liniștea cuplului Ada și Andrei. O fată nou-venită în casă aduce detalii necunoscute despre trecutul lui Andrei.

La o discuție între fete, Anne îi mărturisește Adei că l-a cunoscut pe Andrei înainte de a intra în show-ul Love Island. Tânăra a menționat și motivul pentru care nu a dorit să aibă o relație serioasă cu el.

Ada se simte dezamăgită și încearcă să discute pe acest subiect cu Andrei. „Am fost pusă într-o situație extraordinar de proastă din cauza ta”, spune ea. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 16 integral 19 octombrie 2023.