Las Fierbinti Sezonul 25 Episodul 2 de pe 14 Februarie 2024

las fierbinti sezonul 25 in reluare din 2024 complet

În seara aceasta la las fierbinti sezonul 25 episodul 2 de pe 14 februarie 2024, secretara primarului nu se va lăsa păgubașă, așa că va apela la Robi pentru a se răzbuna pe vânzătoarea de la Oaie: „Dalido, te ajut eu. Dacă nu eu… atunci cine?”, îi va spune polițistul Dalidei. Pentru a-și duce la bun sfârșit planul, aceasta îi va da lui Robi un borcan plin cu monede. De ce polițistul îi va duce banii lui Ardiles, puteti afla vizionand episodul in reluare, mai jos.

Las fierbinti sezonul 25 episodul 2 de pe 14 februarie 2024

Aseară, cei de acasă s-au bucurat din plin de primul episod al noului sezon Las Fierbinți și au urmărit cu sufletul la gură aventurile celor mai îndrăgite personaje. Serialul a fost lider absolut de audiență.

​După multe încercări, Bobiță a aflat de ce Giani era atât de supărat pe Dorel: „M-a lucrat pe la spate și nu mi-a zis nimic. Acum are un business, se descurcă, face o grămadă de bani și de mine s-a spălat pe mâini, a uitat de Giani!”, a povestit acesta abătut. Mai jos puteti viziona cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 2 online 14 februarie 2024, fara intreruperi!

Între timp, Dalida a încercat să le convingă pe Aspirina și Gianina să o ajute să îi vină de hac vânzătoarei de la Oaie, care i-a refuzat banii atunci când a vrut să achite niște produse: „Am o rugăminte… vreau să-i dau o lecție vânzătoarei de la Oaie, că s-a pus cu cine nu trebuie! Planul e simplu: vreau să conving câți mai mulți oameni din sat să plătească cu monede la Oaie. Numai cu monede! De 5, de 10, de 50 de bani, nu contează, monede să fie.

Dacă ne unim toți forțele, planul nostru nu are cum să dea greș. Tu postezi pe internet, eu merg din poartă în poartă. Nu are cum să ne refuze pe toți, că altfel o paște falimentul”, a explicat Dalida. Însă aceasta s-a ciocnit de un refuz din partea prietenelor sale.

Cel mai nou sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 2 reluare 14 februarie 2024, poate fi vazut mai jos

Aseară, primul episod din noul sezon Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 13.0 puncte de rating și 33.7% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 5.1 puncte de audiență și 13.2% share. De-a lungul difuzării, peste 2.3 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:15, aproape 2.6 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe pro! Te invitam sa vizionezi mai jos in reluare noul sezon din las fierbinti sezonul 25 episodul 2 online 14 februarie 2024.