Survivor Romania All Stars Epsiodul 14 Online 14 Februarie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Un joc a trecut, altul stă să înceapă la survivor romania all stars episodul 14 online 14 februarie 2024! Nu a mai rămas mult până când echipele revin pe traseu pentru proba care face diferența – cea pentru Imunitate! După ce au pierdut mai mulți concurenți, Faimoșii vor să-și asigure liniștea la Consiliu. De cealaltă parte, Războinicii simt că nu sunt în cel mai bun punct al lor și vor să-și revină rapid. Însă, doar o echipă va reuși să se impună. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 14 integral 14 februarie 2024.

”În momentul ăsta suntem o echipă bună”, va spune Zmărăndescu despre colegii lui. Însă Moroșanu va sublinia că dacă vor pierde iar Imunitatea, el și alții se află în mare pericol: ”e o presiune foarte mare pe mine, pe Zmără și pe Jorge. Unul dintre noi urmează să plecăm, în caz că pierdem”. Cine va câștiga și cine va merge la proba pentru Imunitate personală?

Survivor romania all stars episodul 14 de pe 14 februarie 2024

Înaintea jocului de imunitate, Jador simte nevoia să încheie conflictul cu Iancu Sterp. Concurentul din echipa Faimoșilor își cere scuze în prezența lui Domnul Dan și a colegilor din ambele echipe.

„Am vorbit cam urât cu Iancu și îmi pare rău. Iancule, iartă-mă! Poate am o aroganță proastă, de care nu mi-am dat seama. Pot fi arogant uneori. Poate oamenii din jurul meu au dreptate și eu nu văd. Nu-mi văd bârna din ochi uneori. Spuneți-mi, pentru că vreau să devin mai bun, din ce în ce mai bun. Și sufletește, și pe traseu”, a spus Jador. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 14 online 14 februarie 2024.

Iancu este rugat de domnul Dan să-și spună părerea după mărturisirea sinceră a lui Jador:

„Vreau să spun despre Jador, după cum a spus și el. Noi ne cunoaștem de vreo 5-6 ani. Indiferent că suntem amici, prieteni, nici nu mai contează, eu știu că el nu este un băiat rău. Gura îl mai strică câteodată, dar pentru faptul că el are puterea să vină să-și ceară iertare și își dă seama când mai greșește …Asta denotă faptul că nu este un băiat rău. Noi suntem bărbați, probabil o să mai avem clinciuri aici, la Survivor, da nu avem cum să ne supărăm unul pe altul, mai ales că ne și cunoaștem. Poate ne mai certăm, dar ne strângem mâna la final”, a spus Iancu Sterp. 

După o cursă cu Maria Lungu, pe care a pierdut-o, Ana Porgras a început să se simtă rău și s-a prăbușit la pământ. Colegii ei din echipa Faimoșilor au chemat imediat medicul.

Epuizată, după un traseu solicitant, Ana Porgras s-a întins pe nisip, iar colegii ei au crezul că leșină. Din cauza căldurii și a suprasolicitării fizice, concurenta s-a simțit extrem de slăbită și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Toți colegii s-au adunat în jurul ei, iar medicul a stropit-o cu apă. Ulterior, Ana a fost dusă cu o targă într-o zonă cu umbră. 

La scorul de 5-6, pentru Războinici, pe traseu au intrat Lola Crudu și Ștefania Stănilă. Jocul de imunitate este câștigat de echipa care aduce prima 7 puncte.

Faimoșii nu au reușit să egaleze, astfel încât punctul adus de Lola i-a făcut pe Războinici să mai câștige încă un joc de imunitate. Extrem de bucuroși, concurenții din echipa albastră au sărbătorit printr-o horă. (Vezi video mai sus)

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 14 in reluare 14 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos

​În tabăra Faimoșilor, Jador cade pe gânduri. Artistul le mărturisește colegilor că ar fi corect să fie nominalizat la duel, pentru că în ultima vreme nu a adus puncte. 

„În ultimele două săptămâni – un punct n-am adus. Merit să merg la duel. Eu doar v-am zis și îmi recunosc greșeala”, spune el. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 14 online 14 februarie 2024 complet.