Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 14 Online 11 Octombrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
În această seară intr-un nou episod las fierbinti sezonul 24 episodul 14 online 11 octombrie 2023, se vor naște multe conflicte… în urma proiectului „frigiderul comunitar”. Locuitorii celui mai popular sat din România se vor certa pentru alimentele gratuite și vor face numai stricăciuni: „Ne-a luat foamea mințile”, îi va spune Firicel primarului Vasile, după ce acesta îi va mustra. Între timp, Celentano va fi determinat să aplice metodele Gianinei de a primi totul gratis: „Aspirino, m-am hotărât… vreau să devin femeie!”, va hotărî acesta. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 14 de pe 11 octombrie 2023

Las fierbinti sezonul 24 episodul 14 de pe 11 octombrie 2023

Proiectul primăriei a avut parte de un succes răsunător în rândul fierbințenilor. Vasile le-a pus la dispoziție un „frigider comunitar”, în care oricine era binevenit să pună alimente pentru sărmani. Bobiță s-a alăturat inițiativei cu două caserole de mici, însă a ținut să imortalizeze momentul printr-un video: „Am dat carne cât cuprinde. Nu mă uit când vine vorba de donație!”, spunea acesta în timp ce se filma. Motivul? Oricine donează mâncare va fi scutit de taxe și impozite pentru un an!

​Văzând că Gianina obține tot ce își dorește, Celentano a decis să aplice metoda vecinei sale: pur și simplu să ceară lucrurile de care are poftă! Prin urmare, acesta l-a întrebat pe Nicu Rață dacă „dă o bere”. Însă Celentano s-a ciocnit de un refuz. De ce? Simplu… nu este femeie!

„În principal, telespectatorii ar trebui să ne spună, dar noi ne dorim în continuare să fim foarte iubiți, în continuare oamenii să ne privească cu același interes. Noi știm foarte bine că încercăm să ne facem treaba cât de bine putem, cu cât de mult umor se poate și dacă ajungem la sufletul lor în continuare, și anul acesta, sezonul acesta, e câștigat pariul”. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 14 online 11 octombrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

„Tot timpul am spus și din păcate o să mă repet. Când faci ceea ce îți place, chiar nu simți. Adică, într-adevăr, sunt zile mai dificile, ești un pic mai obosită, mai obosit, însă chiar e o plăcere să fii obosit. Cum să spun, de ceva ce îți face atât de mare plăcere și o bucurie, pentru mine, Geanina, e o bucurie, filmările sunt o mare bucurie. Le aștept cu interes. Aștept să treacă vacanța cât mai repede și nu vorbesc doar așa, că pare frumos la televizor, chiar îmi aduc fericire”.

„Da. Ai să râzi, dar da, și ea (Geanina) întâmpină, ca noi toți. E o viață care se desfășoară acolo, e în plină desfășurare și fiecare dintre personajele principale tot întâmpină greutăți sau mai știu eu ce situații și, atunci, încerci să le faci față cum se cuvine și se dezvoltă, și cresc, și ești curios să vezi ce mai aduce sezonul, pe an, ca să zic așa”. (…) Frumusețea este că întotdeauna e diferit, știi, și de aceea nici nu ai cum să te plictisești. E diferit, dar dificil”.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 14 reluare 11 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 14 online 11 octombrie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!