Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 25 Integral 11 Octombrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 25 de pe 11 octombrie 2023
Diseară in emisiuena chefi la cutite sezonul 11 episodul 25 integral 11 octombrie 2023, Irina Fodor îi va invita pe concurenţii rămaşi în joc într-un tur de forţă prin bucătăriile lumii, în destinații aparte, proba constând în pregătirea unor preparate specifice zonelor respective. Așadar, cu cât destinația le este mai puțin cunoscută din punct de vedere gastronomic celor din echipă, cu atât șansele de a obține victoria pot să scadă. În plus, Chefii vor arunca în joc nu mai puţin de trei amulete, declanşând haosul la bancurile de lucru. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 25 de pe 11 octombrie 2023 complet

Chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu și-au aruncat cuvinte grele în episodul 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023. Cei doi s-au acuzat reciproc și situația a degenerat

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 25 de pe 11 octombrie 2023

Irina Fodor și-a făcut apariția în platou și a început să spună o poveste despre trei chefi care au călătorit în jurul lumii. Cu toate acestea, înainte să anunțe proba pe care o au echiele în episodul 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023, prezentoarea a dat startul unui noi joc.

Presiunea ultimelor probe, însă, și-a spus cuvântul și în platoul Chefi la cuțite a izbucnit un conflict de zile mari între chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, în episodul 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023. Totul a pornit după ce căpitanul Amanitei Regale a cerut unul bol unui concurent din echipa sa, deși „rivalul” său speficiase la începutul probei că nu e în regulă să apeleze la ajutoare din exterior. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 25 online 11 octombrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Situația a degenerat după ce deși Irina Fodor a dat stop joc, Amanita Regală a continuat să strângă boabele de porumb de pe masă. Când chef Cătălin Scărlătescu s-a opus și adversariul său a răbufnit și a dat de pământ cu unul dintre boluri.

Chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitescu au scos toți așii din mâneca. Trei amulete s-au dat în al 10-lea battle, iar tensiunea a atins cote maxime la bancurile de lucru. Nici nu a început bine al 10-lea battle că chefii au și scos artileria grea. În ediția 25 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 11 octombrie 2023, echipele au avut de gătit patru mini feluri de mâncare pe aceeași farfurie, din țări diferite. Pe măsura provocării primite, și căpitanii și-au folosit avantejele pentru a câștiga.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 25 reluare 11 octombrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Primul care a dat alarma în platou a fost chef Sorin Bontea. El a apelat, din nou, la serviciile lui Rikito și astfel echipa lui s-a extins cu încă un concurent, după ce aseară el l-a salvat și pe Cosmin Berki.

pune în încurcătură mare pe celelalte două echipe. „Ai puterea să oprești comunicare verbală a echipelor adverse. Ei vor avea voie să comunie doar prin semne pe durata întregii probe și bineînțeles, cine nu respectă primește freeze”, spune amuleta folosită de Amanita Regală! Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 25 online 11 octombrie 2023, integral..