Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 22 Integral 31 Octombrie

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Giani va face o mărturisire de zile mari in episodul de azi la las fierbinti sezonul 24 episodul 22 integral 31 octombrie 2023: s-a îndrăgostit! Și nu de orice femeie, ci de una măritată: „Mi-ai pus capac! M-ai făcut din om… neom! Nu mai pot să dorm noaptea de focul tău!”, îi va declara Giani vânzătoarei de la Oaie. Ce va avea aceasta de spus despre vestea neașteptată, vom afla în câteva ore. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 22 de pe 31 octombrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 22 de pe 31 octombrie 2023

Firicel se va duce la Brânzoi pentru a-i cere cu împrumut… unul dintre animalele din gospodăria sa! Motivul? „Dă-mi și mie porcul tău până mâine. Îmi trebuie ca să fac impresie. Mi-a dat cineva telefon că trece astăzi pe la mine… și nu vreau să mă vadă așa amărât”, îi va recunoaște Firicel vecinului său. Rămâne de văzut dacă Brânzoi va fi de acord să îi dea animalul pentru o zi sau îi va cere ceva la schimb.

Doi indivizi misterioși îl vor căuta pe Vasile prin tot satul, însă acesta va fi de negăsit. Din frica de a fi prins cu una dintre neregulile făcute de primărie, acesta se va ascunde. „Noi suntem de la firma Solitaire, filiala România. Din calculatorul din primărie, din biroul primarului, fix pe acel IP s-au realizat cele mai multe jocuri rezolvate din toată țara. Aproape 45.000 de jocuri rezolvate într-un singur an. Pentru treaba asta avem pentru domnul primar un premiu de 5.000 de euro”, va spune unul dintre bărbați. Cum va reacționa Vasile la auzul acestor vorbe, vom afla în câteva ore. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 22 online 31 octombrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 22 reluare 31 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Tot timpul am spus și din păcate o să mă repet. Când faci ceea ce îți place, chiar nu simți. Adică, într-adevăr, sunt zile mai dificile, ești un pic mai obosită, mai obosit, însă chiar e o plăcere să fii obosit. Cum să spun, de ceva ce îți face atât de mare plăcere și o bucurie, pentru mine, Geanina, e o bucurie, filmările sunt o mare bucurie. Le aștept cu interes. Aștept să treacă vacanța cât mai repede și nu vorbesc doar așa, că pare frumos la televizor, chiar îmi aduc fericire”.

„Da. Ai să râzi, dar da, și ea (Geanina) întâmpină, ca noi toți. E o viață care se desfășoară acolo, e în plină desfășurare și fiecare dintre personajele principale tot întâmpină greutăți sau mai știu eu ce situații și, atunci, încerci să le faci față cum se cuvine și se dezvoltă, și cresc, și ești curios să vezi ce mai aduce sezonul, pe an, ca să zic așa”. (…) Frumusețea este că întotdeauna e diferit, știi, și de aceea nici nu ai cum să te plictisești. E diferit, dar dificil”.

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 22 online 31 octombrie 2023.