Imperiul Leilor Sezonul 4 Episodul 7 Complet 31 Octombrie

imperiul leilor sezonul 4 episodul 7 de pe 31 octombrie 2023
La imperiul leilor sezonul 4 episodul 7 de pe 31 octombrie 2023, după multe întrebări și discuții care urmăresc atât cifrele, cât și toate elementele vitale ale unei business, cei opt investitori vor lua decizia de a finanța sau nu, cu proprii bani, afacerile pe care le vor descoperi. Munca lor abia va începe din acea clipă, având în vedere că va urma cel de-al doilea pas, în care verificările suplimentare de business vor certifica informațiile prezentate. Premiera sezonului patru poate fi vazuta mai jos aici pe site, in reluare.

De pe Tik Tok direct în fața Leilor! Un tânăr cu peste 300 de mii de urmăritori pe platforma socială are o propunere de afacere inedită și e decis să demonstreze că merită o șansă. ”Iubesc business de când aveam 10 ani”, va povesti el, înainte de a spune că de la 17 ani stă singur și că a început afacerea, primind ajutor, inclusiv de la bunicii lui. Ce îi vor promite Investitorii de acesta se va declara mulțumit de ”un mentorat de calitate și sfaturi bune”, puteti afla vizionand episodul in reluare mai jos.

Imperiul leilor sezonul 4 episodul 7 de pe 31 octombrie 2023

În acest an, opt Lei se vor afla în fața celor de acasă și îi vor căuta pe antreprenorii alături de care să poată dezvolta pe termen lung afaceri de succes: Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine), Răzvan Raț (Jucător la profit), Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan). Vezi mai jos emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 7 integral 31 octombrie 2023.

În această seară, în fața leilor vor ajunge Gigi și Simo, căsătoriți de 10 ani, au un băiat. După mai mult timp petrecut în Italia, în care au muncit foarte mult, au reușit să pună bani deoparte și să revină în țară, așa cum visau încă de la început. ”Mi-era dor de copilăriile mele”, va spune Gigi. Nu au fost niciodată în vacanță, la munte sau la mare și s-au implicat total în munca lor. Toți banii strânși, i-au investit, iar acum vor să facă următorul pas: ”Îmi doresc un partener să facem un imperiu de benzinării electrice”. Vor reuși ei să-și găsească finanțatorul?

Ce-i va impresiona pe investitori? Ce-l va motiva pe Warga să spună că ”ava fi un mare câștig pentru România” sau pe Cristina să afirme că ”asta e noblețea. Avem nevoie de astfel de exemple în fiecare zi”? Vedem în doar câteva ore!

Un nou sezon din emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 7 reluare 31 octombrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult, printre aceștia se numără, veteranul emisiunii Dragoș Petrescu, cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert și Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut. Vizioneaza mai jos imperiul leilor sezonul 4 episodul 7 online 31 octombrie 2023.