Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 31 de pe 21 Noiembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Aspirina va fi de-a dreptul revoltată in las fierbinti sezonul 24 episodul 31 de pe 21 noiembrie 2023. Motivul? „Îmi place să fiu ca tine. Tu știi cât de bine e? M-am decis! Eu, de astăzi, sunt ca tine!”, îi va spune Gianina, care poartă o perucă roșcată, multe accesorii și haine pline de paiete. Aspirina nu va fi deloc încântată de faptul că prietena sa o copiază: „Vezi că te pocnesc!

Eu sunt eu, iar tu ești tu! Ce fac eu e treaba mea și nu te privește pe tine!”, o va amenința aceasta. Cum se va soluționa conflictul celor două, puteti vedea mai jos in reluare. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 31 de pe 21 noiembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 31 de pe 21 noiembrie 2023

Vasile va fi, la rândul său, cam necăjit: „Ăștia de la Prefectură au făcut o testare, că i-a obligat Comunitatea Europeană să evalueze toți polițiștii. Robi al meu a ieșit ultimul din județ. M-au sunat să mă întrebe cum mă descurc eu cu el, că ei n-au mai văzut în viața lor un asemenea caz. Cică e cel mai nepotrivit și nepregătit pentru funcția pe care o are. L-au chemat la testare și a luat 0… din 100 de întrebări”, îi va povesti primarul lui Bobiță. Cum se va rezolva situația astfel încât Robi să nu își piardă locul de muncă, vom afla în câteva ore.

Brânzoi își va prinde soția infidelă în fapt! Aceasta va veni de gât cu Ardiles la cârciuma lui Bobiță, unde va face cinste cu băutură: „Brânzoi a vândut porumbul, dar banii sunt la mine, iar eu îi cheltui cu cine îmi place!”, va spune aceasta, fără să își dea seama că soțul ei este de față. Rămâne de văzut cum va reacționa Brânzoi. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 31 online 21 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 31 reluare 21 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 31 online 21 noiembrie 2023.