Imperiul Leilor Sezonul 4 Episodul 10 Online 21 Noiembrie

imperiul leilor sezonul 4 episodul 10 de pe 21 noiembrie 2023

O revenire așteptată a emisiunii imperiul leilor sezonul 4 episodul 10 de pe 21 noiembrie 2023 de către toți pasionații de antreprenoriat. Un show care a schimbat viitorul celor care au crezut și au muncit pentru pasiunea lor. Imperiul Leilor revine în această seară, cu mai multă maturitate și responsabilitate. După ce au investit milioane de euro în afaceri cu potențial, Leii revin încrezători în puterea lor de a face o diferență. Premiera sezonului patru poate fi vazuta mai jos aici pe site, in reluare.

Imperiul leilor sezonul 4 episodul 10 de pe 21 noiembrie 2023

În acest an, opt Lei se vor afla în fața celor de acasă și îi vor căuta pe antreprenorii alături de care să poată dezvolta pe termen lung afaceri de succes: Mircea Căpățînă (Marketing Guru), Cristina Bâtlan (Antreprenor în serie), dr. Wargha Enayati (Doctor în afaceri de bine), Răzvan Raț (Jucător la profit), Dragoș Petrescu (Veteranul Imperiului), Daniel Mischie (Omul de fier al ospitalității), Felix Pătrășcanu (Investitor de cursă lungă) și Dan Șucu (Business Titan). Vezi mai jos emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 10 integral 21 noiembrie 2023.

În această seară, în fața leilor vor ajunge Gigi și Simo, căsătoriți de 10 ani, au un băiat. După mai mult timp petrecut în Italia, în care au muncit foarte mult, au reușit să pună bani deoparte și să revină în țară, așa cum visau încă de la început. ”Mi-era dor de copilăriile mele”, va spune Gigi. Nu au fost niciodată în vacanță, la munte sau la mare și s-au implicat total în munca lor. Toți banii strânși, i-au investit, iar acum vor să facă următorul pas: ”Îmi doresc un partener să facem un imperiu de benzinării electrice”. Vor reuși ei să-și găsească finanțatorul?

Ce-i va impresiona pe investitori? Ce-l va motiva pe Warga să spună că ”ava fi un mare câștig pentru România” sau pe Cristina să afirme că ”asta e noblețea. Avem nevoie de astfel de exemple în fiecare zi”? Vedem în doar câteva ore!

Un nou sezon din emisiunea imperiul leilor sezonul 4 episodul 10 reluare 21 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult, printre aceștia se numără, veteranul emisiunii Dragoș Petrescu, cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert și Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut. Vizioneaza mai jos imperiul leilor sezonul 4 episodul 10 online 21 noiembrie 2023.