Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 26 de pe 10 Iulie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 26

În episodul de astăzi la lectii de viata sezonul 8 episodul 26 de pe 10 iulie 2023, aflăm povestea lui Zoe Petcu (58 de ani), o pesnionara și văduvă care locuiește cu fiica ei, Miruna (29). Încurajată de fiica sa, aceasta decide să își caute de munca ca menajera și ajunge în casa Izabelei Covaci (38), o doamna distinsă, dar misterioasă.

În prima sa zi de muncă, în timp ce făcea curățenie în vila Izabelei, Zoe găsește pete de sânge și aude zgomote din subsol. De fel curioasă, aceasta îi pune întrebări stăpânei casei, însă fară succes. Zoe îi povestește fiicei sale ce s-a întâmplat, însă aceasta o sfătuiește să își vadă de treaba și să nu caute nod în papură.

Când se întoarce la vila Izabelei pentru a termina curățenia, Zoe aude din nou zgomote din subsol și, curioasă, aceasta coboară și găsește un bărbat legat de un scaun, cu bandă adezivă la gură. Acesta îi spune că stăpânii casei sunt niște psihopați care l-au răpit și o roagă să îl elibereze. Până se decide ce să facă, soții Covaci se întorc acasă și, pentru că realizează că secretul le-a fost descoperit, îi explică lui Zoe că bărbatul sechestrat e un pedofil care l-a răpit pe fiul lor, Iulian și refuza să zică unde se află.

Neștiind ce să creadă, Zoe se întoarce acasă și îi povestește fiicei sale cele întâmplate. Aceasta o sfătuiește să meargă la poliție, însă Zoe refuză și revine la vila soților Covaci, pentru a termina curățenia și a-și primi banii. Între timp, fiica sa, Miruna, devine îngrijorată și merge cu poliția la casa unde lucra mama sa. Acolo află că femeia terminase curățenia, iar în subsol nu se afla niciun bărbat.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 26 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 26: Sechestratii

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 26 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”

CITESTE!!: AM SCHIMBAT SURSA, FIINDCA NE SUNT “FURATE” CODURILE VIDEO. DREPT URMARE, CA SA VIZIONATI PE NOUL PLAYER TREBUIE SA APASATI PE BUTONUL PLAY (POATE FI ORIUNDE PE PLAYER) APOI O SA SE FACA INCA UN BUTON PLAY ALBASTRU PE MIJLOC, APASATI DIN NOU SI APOI VIDEO-UL O SA INCEAPA. EPISODUL ESTE POSTAT MAI JOS. DACA AVETI PROBLEME CU NOUA SURSA, VA RUGAM SA LASATI COMENTARIU DACA NU VA MERGE !!!!

error: Nu copiați de pe acest site!