Provocarea Destinului Sezonul 1 Episodul 1 de pe 11 Iulie 2023

provocarea destinului sezonul 1 episodul 1 de pe 11 iulie 2023

Poveștile de viață ale concurenților, flirturile, perechile legate și dezlegate chiar sub ochii noștri, toate vor condimenta dating show-ul ce vine cu o abordare unică pe piața show-urilor matrimoniale: Provocarea destinului va trece toate aceste trăiri prin filtrul vârstei mature. Vezi mai jos in reluare o noua emisiune matriomoniala provocarea destinului sezonul 1 episodul 1 de pe 11 iulie 2023.

Cuplurile care vor intra în cursa pentru Finala acestei călătorii a iubirii la Antena 1 vor lupta, totodată, și pentru premii cât se poate de atractive: un sejur de șapte zile la mare, într-un resort de lux din România, o croazieră de șapte zile pe Marea Mediterană și marele premiu – 10.000 de euro.

Provocarea destinului sezonul 1 episodul 1 de pe 11 iulie 2023

Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, Dianna Rotaru a îmbinat cu succes în cariera sa muzica, televiziunea și radioul. Cu patru albume lansate, premii naționale pentru cele mai ascultate piese în Republica Moldova, dar și concerte susținute în România, Dianna are, de asemenea, experiența micului ecran.

„Pentru mine, acest proiect este o nouă provocare în cariera mea de prezentator TV. Sau, dacă vreți, o provocare a destinului, așa cum este și pentru concurenți. Viața este plină de surprize, de aceea tratez lucrurile cu mulțumire și recunoștință“, a declarat Dianna. Vizionati acum, mai jos, noul show matrimonial provocarea destinului sezonul 1 episodul online 11 iulie 2023.

„Niciodată nu e prea târziu pentru dragoste. Concurenții au experiență de viață, au fost dezamăgiți, trădați sau n-au avut noroc în dragoste. Ei nu vor o iubire estivală, ei vor un partener de viață, vor o familie. Sunt oameni maturi, care vin să-și înfrunte destinul și să-și găsească marea dragoste. Iar eu abia aștept să-i întâlnesc și să pornim împreună în această călătorie fascinantă“, a adăugat aceasta.

Reality show-ul va aduce astfel în prim plan concurenți cu vârste cuprinse între 33 și 45 de ani, care vor avea la dispoziție doar cinci săptămâni pentru a duce la capăt provocarea destinului: să-și încerce încă o dată norocul de a-și găsi jumătatea – de data aceasta chiar printre cei aflați în ringul iubirii din emisiune.

Mai jos puteti viziona noua emisiune provocarea destinului sezonul 1 episodul 1 de pe 11 iulie 2023

Nouă femei au venit la show-ul au venit la show-ul de dating Provocarea destinului, pregătite să dea o nouă șansă iubirii mature. Fanii a1 au făcut cunoștință cu cele nouă concurente ale show-ului Provocarea destinului. Vezi mai jos provocarea destinului sezonul 1 episodul 1 de pe 11 iulie 2023 online.