Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 39 de pe 27 Iulie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 39

În episodul de astăzi al serialului lectii de viata sezonul 8 episodul 39, aflăm povestea Simonei, o femeie de 48 de ani care este înșelată de soțul ei, Emi. Acesta se vede cu o femeie mai tânără și, deși Simona știe despre aventura lui, se preface că nu are habar, chiar și când fiica lor, Diana, îi aduce dovezi despre escapada tatălui ei.

Deoarece e înșelată de soț, Simona se îndrăgostește de șoferul lor, însă Emi află și după ce se ceartă cu aceasta, ambii decid să renunțe la amanți. Cei doi încearcă să lucreze la căsnicia lor, însă li se pun bețe în roate când Claudiu începe să o șantajeze pe Simona cu un video în timp ce făceau sex. Emi încearcă să cumpere filmulețul, însă nu se înțelege la bani cu amantul și ajunge să-l omoare.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 39 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 39: Totul pentru familie

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 39 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 39 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”