Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 5 de pe 9 Iunie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 5

În episodul 5 sezonul 8 lectii de viata 9 iunie 2023, de astăzi, aflăm povestea a doi frați, Bogdan și Dragoș Iliescu. Bogdan lucrează ca barman într-un local, acolo unde s-a angajat cu ajutorul fratelui lui mai mare, Dragoș. Într-o seară, tânărul o cunoaște pe Iulia, o clientă aflată sub influența alcoolului, care trece printr-o criza existențială după ce a fost părăsită de iubit. Bogdan o duce acasă și cei doi petrec noaptea împreună.

Câteva săptămâni mai târziu, Dragoș își anunță fratele că s-a logodit. Bogdan, care este într-o relație cu chelnerița Gabriela, descoperă cu groază că fata cu care fratele său se va însura este chiar Iulia, clienta cu care s-a culcat. Bogdan și Iulia au o discuție între patru ochi și hotărăsc să nu spună nimic nimănui despre ce s-a întâmplat între ei.

Timpul trece, iar Bogdan și Iulia se ignoră unul pe altul. Fata în schimb s-a împrietenit cu Gabriela, iubita lui Bogdan. Iulia își dă seama că nutrește sentimente pentru Bogdan și este decisă să anuleze nunta cu Dragoș. Mai mult, fata anunță că este însărcinată, iar Bogdan încearcă să afle al cui este copilul.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 5 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 5: Familia extinsa

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 30 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

În fiecare episod este prezentată drama unor oameni obișnuiți. Acțiunea diferă de la un episod la altul, astfel că fiecare episod prezintă o situație diferită inspirată din viața reală, la care participă personaje interpretate de actori români.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 5 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”