Te Cunosc De Undeva Sezonul 19 Episodul 11 Online 10 Iunie

te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 11 complet
Anca Țurcașiu și Jean Gavril au făcut spectacol la superlativ la te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 11 online 10 iunie 2023 cu transformarea în legendarii Miley Cyrus și Billy Idol. Cât de bine au semănat cu referința. În cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 19, Anca Țurcașiu și Jean Gavril s-au transformat în doi artiști legendari. Concurenții au pus în scenă un show demn de marile scene ale lumii și au oferit o interpretare de excepție piesei „Rebel Yell”.

Chiar dacă Jean a fost încântat de piesa pe care au primit-o, Anca nu a fost chiar de aceeași părere. Artista nu s-a simștit avantajată de personajul Miley Cyrus, însă atunci când au intrat pe scenă au reușit un show spectaculos. Niciunuia nu i-a lipsit atitudinea de star rock și au impresionat cu transformarea unu la unu cu referința, iar până la final, publicul a cântat alături de ei.

Te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 11 reluare 10 iunie 2023

„Sunteți minunați, ați cântat frumos, ați cântat în stil. Ați cântat așa cum își dorește publicul să vadă și să audă. Felicitări!”, a spus Ozana Barabancea.

„Îmi place mult de voi! Sunteți foarte atenți la detalii și asta denotă profesionalism. Le-ați respectat aproape pe toate ca în referință. Mi-a plăcut foarte mult abordarea voastră”, a adăugat Mihai Petre.

Codruța Filip și Valentin Sanfira și-au dat frâu liber sentimentelor pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 19, în pielea personajelor Blu Cantrell și Sean Paul.

Dacă Valentin Sanfira a fost pus, din nou, față în față cu cel mai mare coșmar al lui – rapp-ul în engleză, partenera lui a fost foarte bucuroasă de personajele primite pentru a 11-a gală. Însă, cu mult efort și reperiții, ei au reușit un moment plin de pasiune.

Codruța Filip și Valentin Sanfira au adus chimia din pe scena Te cunosc de undeva!. Ei s-au transformat în Blu Cantrell și Sean Paul și în ciua impedimentelor, momentul lor a fost aplaudat atât de jurați, cât și de colegii de la canapea.

Un nou sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 11 online 10 iunie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

În timp ce ea a imitat aproape la perfecție imnul incofundabil al artistei, Valentin a adus pe scenă flow-ul lui Sean Paul. Nu au lipsit nici mișcările provocatoare și jocul din priviri dintre ei, în rolurile personajelor, care au făcut deliciul celor din platou. Vezi mai jos reluarea emisiunii te cunosc de undeva sezonul 19 episodul 11.

WRS și Emilian s-au transformat în Imagine Dragons în a 11-a ediție Te cunosc de undeva! sezonul 19 și au pus în scenă videoclipul celebrei piese. Acestia au fost foarte bucuroși, ediția trecută, când ruleta le-a oferit personajul solistului de la Imagine Dragons. Câștigătorii Te cunosc de undeva! sezonul 19 au recunoscut că este un moment foarte ofertant prin care își pot pune în evidență toate atuurile.

CRBL și Radu Țibulcă au pus în scenă un moment inedit în cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 19. Concurenții s-au transformat în Carla’s Dreams, iar asemănarea cu refeința a fost uluitoare. Dacă pentru Radu Țibulcă transformarea în Carla’s Dreams s-a potrivit mănușă, CRBL a simțit pe pielea lui provocarea acestui personaj. După ce au petrecut ore bune în cabina de machiaj, concurenții sezonului 19 Te cunosc de undeva! au devenit de nerecunoscut.

CRBL și Radu Țibulcă au oferit tuturor un moment inedit, încă de la intrarea în scenă. Cei doi au intrat în platou alături de mai mulți dansatori, toți fiind îmbrăcați la fel ca artiștii de peste Prut, iar jurații și ceilalți concurenți au fost nevoiți să-i identifice corect.

„Mi-ați plăcut foarte mult. Mi-a plăcut atitudinea. Astăzi sunt generoasă, nu vreau să văd decât ceea ce îmi place și să aud ceea ce e bine, frumos. Ați cântat în stil! Asta m-a interesat”, a mai adăugat jurata.