Lia Sotia Sotului Meu Sez.1 Episodul 23 de pe 15 Iunie 2023 – Final de Sezon

lia sotia sotului meu online serial nou romanesc 2023 complet reluare
In ultimul episod al serialului Lia sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 de pe 15 iunie 2023, a adus pe micile ecrane finalul sezonului 1, cu o răsturnare de situație demnă de un sfârșit grandios. După ce a luat legătura cu clanul Rocca, Alice a complotat la moartea Liei. Cum i-a convins pe aceștia să o ucidă. Episodul 23 începe cu o scenă care îi ține cu sufletul la gură pe telespectatori, Petru apărând singur într-o pădure, după ce este împușcat. Din fericire, totul nu a fost decât un vis de-al Liei, care este în continuare îngrijorată de implicarea lui în flagrantul lui Giani Rocca. Acesta i-a promis din nou că va avea grijă.

Așa cum era de așteptat, Alice nu renunță la planul ei. Se pare că l-a implicat din nou și pe Robi, dându-i celui mic o sarcină secretă. După ce l-a trădat pe Petru, aceasta a primit prin intermediul Mirei cartea de vizită a lui Giani Rocca. Între timp, se pare că El Capitan și Mike au pornit către Italia, pentru a face transportul ilegal, așa cum s-au învoit. În casa lor, dimineața i-a surprins pe Andi și Toni împreună, după ce și-au petrecut noaptea tot împreună.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 23 integral 15 iunie 2023

Petru a ajuns la secția de Poliție pentru a discuta despre flagrant, iar telespectatorii cunosc un nou personaj – o polițistă tânără care îl va ajuta pe Petru, rol interpretat de actrița Oana Moșneagu. Aceasta este Nadia Florea, fiica inspectorului Florea. „Dacă nu mă ajuți să îl prind, o să am grijă să faci tu pușcărie”, i-a spus ea lui Petru. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 reluare 15 iunie 2023.

Dana se mută într-un final cu Lia, pregătindu-și bagajele, deși Maria și Marcel s-au arătat extrem de supărați în urma deciziei ei. Lia a ajutat-o la împachetat, iar cele două au mai discutat despre testul de paternitate. „Eu aș face testul doar ca să le arăt tuturor că am dreptate”, i-a spus Lia. La micul dejun, Emma l-a informat pe Pavel că i-a văzut pe Otilia și pe Nae, tatăl lor, vorbind. Acesta i-a spus din nou să renunțe să mai aducă în discuție subiectul: „Poți să îl ierți că ți-a omorât mama? Că eu nu!”

Nadia se pare că pune deja lucrurile în mișcare, făcându-le o vizită celor din clanul Rocca, cu un mandat de percheziție. Tânăra polițistă l-a și adus apoi pe Tavi în arest, pentru 24 de ore. „Gianni o să fie supărat”, i-a zis Mira. „Așa sper și eu”, a răspuns Nadia, care se pare că are, la rândul ei, un plan. Omul lui Gianni l-a sfătuit pe Tică să o anunțe pe El Capitan că este posibil ca poliția să bănuiască ceva legat de transportul de droguri. „Dacă nu se face transportul, vă execut pe toți”, a amenințat Rusu.

Lia și Emma au pus la cale o întâlnire între Nae și Petru, pentru a-i spune acestuia din urmă adevărul. Înainte însă, Emma l-a confruntat pe tatăl ei. „Spune-mi ceva, după atâția ani..”, a spus ea. Discuția dintre ei s-a lăsat cu lacrimi. „Nu cred că ai venit la locul care trebuie. Ce am făcut eu nu se poate ierta”, i-a răspuns Nae. Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 complet 15 iunie 2023.

Lia – Sotia Sotului Meu sezonul 1 episodul 23 online 15 iunie 2023 poate fi vizionat mai jos

Salvati acest site pentru a urmari in curand sezonul 2 al serialului Lia: sotia sotului meu, aici pe site, VeziAici.NET! Vezi mai jos serialul Lia – sotia sotului meu sezonul 1 episodul 23 integral 15 iunie 2023.