Mireasa Sezonul 7 Episodul 110 de pe 16 Iunie 2023

mireasa 16 iunie 2023 sezonul 7 episodul 110
In editia de astazi Mireasa sezonul 7 episodul 110 de pe 16 iunie 2023, Mihai a fost rugat să comenteze un mesaj de la o presupusă iubită. ”Bună ziua. Mă numesc Nicoleta și sunt fosta iubită a lui Mihai”, începe textul postat pe grupurile emisiunii. Pe grupurile Mireasa circulă un mesaj de la o presupusă fostă iubită a lui Mihai. Aceasta susține că erau împreună când el a intrat în casa Mireasa.

Pe grupurile Mireasa circulă un mesaj de la o presupusă fostă iubită a lui Mihai. Aceasta îl acuză că avea o relație când a intrat în casa Mireasa sezon 7. În emisiune, Mihai a negat că ar avea o fostă iubită care se numea Nicoleta. De asemenea, băiatul spune că nu a avut o relație serioasă în ultimii ani.

”Sincer, nu am avut nicio iubită cu numele Nicoleta. Nu este nimic adevărat. Nu am avut nicio relație serioasă de 1 an și 3 luni în ultimii 2 ani. Sincer, nu cred că poți să pui suflet în niște momente în care jignești, umilești o persoană, vii noaptea acasă cu suc la bord. Erau niște persoane cu care stăteam de vorbă, ne vedeam la câteva săptămâni.”, a afirmat concurentul de la Mireasa.

Mireasa sezonul 7 episodul 110 complet 16 iunie 2023

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din povestea sezonului 7 al reality show-ului matrimonial „Mireasa”.

Concurentele sezonului 7 Mireasa au venit în emisiune dornice să-și găsească sufletul pereche. Fetele și-au spus poveștile de viață în prima emisie a noului sezon, cea de pe 16 iunie 2023.

Fetele au venit rând pe rând în platoul show-ului Mireasa, fiind întâmpinate de Simona Gherghe.

Prima care a intrat în platoul emisiunii Mireasa este Andreea. Andreea este din București, are 2,70 înălțime și își dorește să găsească un băiat cu care să se înțeleagă. Hatice este jumătate româncă, jumătate turcoaică. Ea spune că tatăl nu știe că s-a înscris la Mireasa, cu atât mai puțin că a și intrat în show-ul matrimonial. Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin.

Editia mireasa sezonul 7 episodul 110 din 16 iunie 2023, poate fi vazuta mai jos

Sabrina locuiește în București. ”Am vrut să trăiesc o experiență nouă, inedită.”, a spus tânăra. Cătălina a pășit emoționată în casa Mireasa. La intrare, fata a spus că își dorește să găsească pe cineva. ”La îndemnul surorii mele, ea e măritată.”, a spus Cătălina, întrebată fiind cum de s-a înscris. Carmina vine din Ploiești. ”Îmi doresc foarte mult să-mi găsesc pe cineva și să am parte de o experiență inedită”, a spus tânăra la intrarea în casa Mireasa sezon 7.