Lia Sotia Sotului Meu Sez.2 Episodul 10 de pe 2 Noiembrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 complet reluari 2023

Alice merge la prima ecografie, iar lucrurile cu medicul se complică in lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 10 online 2 noiembrie 2023. În cele din urmă, Lia decide să divorțeze de Petru. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 10 de pe 2 noiembrie 2023, integral…

„Iubirea nu e de ajuns ca să ai un final fericit… În viața reală nu există mereu și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.”

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 10 de pe 2 noiembrie 2023

Fotografiile cu ea și Petru o fac pe Lia să-și aducă aminte momentele fericite petrecute cu Petru și Robi. În tot acest timp Petru se gândește la Lia, iar Alice îl privește cum se zbate. „De unde să știu ce are de gând să facă dacă nu vorbește cu mine? Doarme în birou”, îi spune Alice Otiliei.

Maria o vizitează pe Lia și îi spune că Petru o întreabă tot timpul de ea. Și Dana îi spune că o sună din oră în oră să afle cum se simte. Lia nu vrea să vorbească despre el. Nu poate trece peste trădarea acestuia. „Dacă Petrișor te lasă, noi îți suntem alături”, îi spune femeia. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 10 online 2 noiembrie 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Elena este acasă la Gianni și se întâlnește cu fiica acestuia. Gianni le face cunoștință, iar Carla nu este tocmai încântată și încearcă să-și protejeze tatăl de o dezamăgire. „Ție oricum nu-ți place de nimeni”, îi spune Gianni, care nu vrea să rămână singur și consideră că Elena merită să încerce.

„Mama nu s-ar fi sinucis dacă nu ai fi făcut toate prostiile ălea. (…) Era de acord și să te culci cu bona? (…) D-aia s-a sinucis. Pentru că ai trădat-o”, îi spune ea.

Elena pleacă în timpul micului-dejun pentru a-l anunța pe Sorin că au ales pe altcineva pentru rolul la care luase el castingul.

Andi o vizitează pe Lia. Acesta vrea să afle cum se simte tânăra. „Vreau doar să mă asigur că nu dai înapoi”, îi spune el. „Spune-i că-i al ei”, îi răspunde Lia. „Poți să te duci să-i spui lui Alice că eu n-o să-l iert pe Petru niciodată”, continuă ea. Andi îi spune că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat.

Petru îi cere lui Nae să-i spună cum o făcea pe mama lui să se întoarcă la el în ciuda faptului că a înșelat-o constant. „Ar putea să treacă peste și să mă uite”, îi spune Petru. „Degeaba te iartă Lia dacă tu nu te ierți pe tine, pentru că vina asta îți va mpcina sufletul”, îi spune tatăl său.

Alice merge împreună cu Andi la medic pentru prima ecografie. Petru încă nu crede că este însărcinată și nu a însoțit-o la medic.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 10 complet 2 noiembrie 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

„Așa e Pavel când dă de greu”, îi spune Otilia Gabrielei atunci când aceasta îi spune îngrijorată că nu știe ce să facă.

Bărbatul stă în pat de când s-a întors acasă și bea uitându-se la televizor. Otiliei îi vine ideea să discute cu Nea despre situația lui Pavel. Aceasta vrea să afle mai multe despre locul în care l-a găsit și în ce condiție l-a găsit. Ea vrea să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Maria se sperie când îl vede pe Petru pe acoperișul casei. Femeia crede că tânărul vrea să se sinucidă. Aceasta îi trimite pe Marcel și pe Nae să îl coboare pe Petru și o sună pe Dana să-i spună ce se întâmplă. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 10 de pe 2 noiembrie 2023