Love Island Romania Episodul 28 Online 2 Noiembrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 28 de pe 2 noiembrie 2023

Provocările se țin lanț la love island romania sezonul 1 episodul 28 online 2 noiembrie 2023. Fetele au fost provocate să-și ghicească partenerii după miros. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 28 complet 2 noiembrie 2023.

„Oamenii de știință au descoperit că femeile pot detecta compatibilitatea genetică prin intermediul mirosului. Adică ele adulmecă persoana potrivită și o pot recunoaște mai apoi, „ascultându-și” nasul! Astăzi testăm teoria! Fetelor, ghiciți-vă partenerul după miros!”

Zis și făcut! Băieții s-au antrenat bine, bine, iar fetele au trecut la treabă.

Love island romania sezonul 1 episodul 28 de pe 2 noiembrie 2023

Publicul a votat în aplicația Love Island România și a ales cuplul care să petreacă o noapte în Cuibușorul de nebunii. Denis și Alexia sunt norocoșii.

„Dragă Denis, publicul a votat ca tu și Alexia să petreceți o noapte romantică în Cuibușorul de nebunii! Pregătiți-vă de plecare!”

Publicul a votat, în aplicația Love Island România, cuplul care merită să petreacă o noaptea romantică în Cuibușorul de nebunii. Cei de acasă au votat pentru Alexia și Denis, ei bine, cei doi se vor bucura de o noapte singuri, departe de restul concurenților.

Filmul a fost servit în această seară de concurenții de la Love Island. Concurenții de la Love Island s-au aranjat și sunt pregătiți de film. Spre surprinderea lor, chiar ei sunt protagoniștii, mai multe momente surprinse de camere în aceste săptămâni au fost transpuse sub forma unor filmulețe scurt. Momentul în care Nargi a fost surprinsă în timp ce vorbea cu Luis despre o posibilă relație, a fost pe deliciul concurenților.

Bineînțeles că s-a lăsat și cu lacrimi, momentul Adei, în care îi spune lui Andrei tot ce simte pentru el, a stârnit lacrimile Alexandrei, care se simte vinovată că a intervenit între ei.

Un cuplu a părăsit vila Love Island în această seară…

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 28 integral 2 noiembrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

„V-am adus și de această dată vești, dragilor. Sunteți la un pas de săptămâna finală, de momentul în care cei de acasă vor decide cuplul câștigător care va pleca acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro. Până atunci, însă, mai avem un hop, publicul a votat din nou. De această dată, a desemnat cuplurile care merită să ajungă în săptămâna finală a emisiunii, iar perechea care a adunat cele mai puține voturi va părăsi în această seară Love Island. Așadar, haideți să vedem rezultatele. Ordinea în care voi anunța cuplurile care sunt safe este total aleatorie”, a spus Alina Ceușan.

Pentru că Marea Finală este aproape, cei de acasă au decis care sunt cuplurile pe care le vor în săptămâna finală. Alina Ceușan a anunțat cuplurile care au fost salvate de public, prin vot, în aplicația Love Island România.

”Primul cuplu care va rămâne la Love Island și are șanse că câștige marele premiu este Alexia și Denis!”

„Cel de-al doilea cuplu pe care publicul în dorește în siguranță este Anne și Adrian.

A treia pereche care i-a cucerit pe cei de acasă este Nargi și Răzvan.”

”Au mai rămas trei cupluri și doar două dintre ele vor rămâne cu certitudine în vilă.”

”A patra pereche salvată de cei de acasă este Diana și Luis!” Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 28 integral 2 noiembrie 2023.