Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 2 Episodul 7 de pe 5 Octombrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 complet reluari 2023
Planul lui Alice merge ca pe roate in lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 7 online 5 octombrie 2023. Femeia reușește să-l convingă pe Petru că au petrecut noaptea împreună. Iar Robi se trezește din comă, după ce a ingerat calmantele puse de Alice în sucul de piersici. Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 7 de pe 5 octombrie 2023, integral…

Medicul le spune că Robi este în comă după ce a ingerat un calmant. Petru îi arată calmantele pe care le folosește, iar medicul îi spune că acelea ar putea fi cele ingerate de copil. Gianni, Tavi și Rusu joacă poker. Gianni îl învinge pe Tavi, deoarece nu rezistă sub presiune. Gianni îl pune pe Rusu să-l urmărească pe Daniel, astfel încât să-i știe orice mișcare.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 7 de pe 5 octombrie 2023

Otilia o roagă pe Alice să-i spună că nu a avut nimic de-a face cu ce i s-a întâmplat lui Robi. Otilia este convinsă că Alice i-a dat pastila și îi cere să-i spună adevărul. Dacă Petru află adevărul, i-l va lua pe Robi. Alice îi spune că s-a certat cu Petru și era beat și dintr-una într-alta au ajuns să-și petreacă noaptea împreună.

Daniel vine la circuit să întrebe de Lia, iar Tică și Rică îi spun că este soția lui Petru. Petru este convins că Alice o să i-l ia pe Robi, deoarece se consideră vinovat pentru ceea ce a pățit copilul. Lia încearcă să-l liniștească. Alice îi anunță că îl pot vedea pe Robi, dar fără Lia. Lia primește un mesaj și pleacă de la spital.

Petru o roagă pe Alice să vorbească cu Robi pentru a-l trezi din comă, însă femeia rememorează momentele în care i-a dat paharul de suc și nu poate scoate niciun cuvânt. Alice iese din salon în lacrimi.

Dana află de la Moni că Gabi s-a despărțit de Pavel. Gabi a dormit la Moni acasă după ce a plecat de la Pavel. Dana îi spune lui Pavel ce a auzit. Pavel îi povestește ce i-a spus Gabrielei, iar Dana îi spune ce să facă pentru a o recuceri pe Gabi. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 7 online 5 octombrie 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Între timp, Gabi se întoarce acasă și dă de Andi care îi spune de ce a pățit Robi. Femeia nu este surprinsă de nimic din ce se întâmplă în casa aceea. Lia și Daniel (Mihnea) se întâlnesc și vorbesc despre problemele din familia Vornicu. Rusu îi surprinde împreună. Daniel vrea să afle mai multe despre viața Liei.

„Nu cred că ți-e ușor alături de el (…) pentru că meriți ceva mai bun”, îi spune bărbatul.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 7 complet 5 octombrie 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

Alice ajunge la Răzvan și îi cere să ducă la bun sfârșit planul. „Dacă Robi nu se mai trezește, Petru n-o să se mai uite la mine”, se plânge femeia. „Mie ce-mi iese în afacerea asta?” îi spune Răzvan. Acesta vrea să facă acel copil pe cale naturală, însă Alice nu este de acord. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 7 de pe 5 octombrie 2023

Rusu îi spune lui Gianni de Daniel și Lia. Acesta îi spune că păreau să se cunoască demult. Gianni o întreabă pe Carla ce știe despre toată această poveste.