Lia Sotia Sotului Meu Sez.3 Episodul 10 Integral 14 Martie

lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 10 de pe 14 martie 2024
Gianni pune la cale un plan pentru a o despărți pe Lia de Petru, iar Alice îl ajută in lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 10 online 14 martie 2024. „Uneori nu ai nevoie decât de lucruri simple ca să fii fericită, să zâmbești, să dansezi, să fii cu cei dragi…” Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 10 de pe 14 martie 2024, integral…

„Ce mai vrei să-mi reproșezi, ce s-a mai întâmplat?” o întreabă Petru pe Alice. „M-ai mințit că ai fost certat cu Lia”, răspunde ea. „Nu e treaba ta. (…) Și dacă n-ar fi Lia, eu tot nu mă întorc la tine”, îi spune el. „Tu ești ăla care minte non-stop și eu sunt aia rea”, adaugă Alice.

Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 10 de pe 14 martie 2024

„Să știi că nu poți să-l eviți la nesfârșit”, îi spune Carla. „Momentan am nevoie de o pauză”, răspunde Lia, care refuză să se întâlnească cu Gianni. „La un moment dat s-ar putea să avem o relație normală, dar n-o să am niciodată încredere în el.” „Așa e mai bine, să știi. Nici eu nu am încredere totală în el. Nici nu-l mai judect, poate să facă orice. D-aia nici nu mai sunt așa dezamăgită ca tine”, recunoaște Carla.

„Așa a fost mereu?” întreabă Lia. „Da, cel puțin de când m-am născut eu”, îi spune Carla.

Sorin îi spune Danei că are probleme cu Sia, după incidentul cu Ema. „Nu știu ce să cred”, spune el. „Crezi că Sia e în stare de așa ceva?” întreabă Dana. „Asta trebuia să fie acum la pușcărie”, intervine Maria. „Sia nu este o infractoare. Cred”, susține Sorin. „Nu vrei să crezi, pentru că ești îndrăgostit”, adaugă Maria, care crede că Sia a adus numai probleme.

„Dacă Ema i-a înscenat asta Siei ca să o facă de râs?” întreabă Sorin. „Poate, nu?” zice Dana. „Ema este o fată cuminte, cea mai bună din casa aia”, susține Maria. Însă Dana crede că Londra a schimbat-o. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 10 online 14 martie 2024, care poate fi vazut mai jos in reluare!

„Cum să scap de Tavi?” o întreabă El Capitan pe Mira. „Vrea să ne elimine.” „Fugi”, îi spune Mira. „Nu știu cum să te ajut.” „O să fug și-l iau și pe Mike cu mine”, spune El Capitan. Mira îi promite că o să o ajute.

„Mi s-a luat o piatră de pe inimă”, i se destăinuie Lia Elenei. „Că nu te mai vezi cu Gianni?” întreabă femeia. „Da. (…) Nu-mi făcea deloc bine să ne vedem. Cel puțin nu atât de des”, continuă Lia.

Ema îi spune lui Petru că și-a găsit pandantivul în borseta Siei. „Eu cred că tu minți”, spune Petru. „Ai uitat cum erai când erai mică. Aveai boală pe Alice, spuneai că ea te bate.” „Eram un copil, nu e același lucru”, se apără Ema. „Nu e o competiție între voi două. Nu trebuie să câștigi”, îi mai spune Petru. „Cred că nu mă cunoști deloc”, susține Ema.

„E sora noastră și dacă e un lucru pe care-l știm de mici e că familia e întotdeauna acolo. Ai grijă să nu faci ceva să-ți pară rău”, îi spune Petru. „Nu pot să fiu ca voi să o accept așa ușor”, spune Ema. „Fă asta pentru mine”, o roagă Petru.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 10 complet 14 martie 2024 poate fi vizionat mai jos in reluare

„E imposibilă. E încăpățânată”, îi spune Sia. „Seamănă cu cineva cunoscut”, susține Lia. „E foarte alintată”, continuă Sia. Lia o roagă să-i dea o șansă: „S-ar putea să te surprindă.”

Gabi și Roxi vin acasă la Pavel. „Copilul ăsta nu are nicio vină că tu nu mă mai iubești”, spune Gabi. Pavel se interesează de divorț, însă Gabi nu are să-i dea încă un răspuns. Bărbatul ar dori să rămână prieteni, însă Gabi nu este de acord: „Eu vreau să fim iar o familie.”

„Am trăit o viață împreună. Tu crezi că mi-e așa ușor să renunț la tot?” întreabă Gabi. „Atunci poate n-ar fi trebuit să mă minți. De atâtea ori”, răspunde Pavel. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 10 de pe 14 martie 2024