Survivor Romania All Stars Epsiodul 27 Complet 14 Martie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Astăzi la survivor romania all stars episodul 27 complet 14 martie 2024 se mai încheie o săptămână a celui mai puternic sezon. ”Nu vreau să-mi audă urechile săptămâna roșie. Dar intrăm cu frica de a nu auzi lucrul ăsta. Va trebui să jucăm ca niște adevărați All Stars. Ne-am săturat să ne bată”, va admite Alex Delea, înaintea jocului de recompensă. Vor reuși albaștrii să-și revină? Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 27 integral 14 martie 2024.

După ce au pierdut doar pentru a doua oară imunitatea, Războinicii vor trebui să ia decizii importante și să meargă la un duel care le va schimba structura echipei. Cine va ajunge să lupte pentru rămânerea în competiție și pentru cine se va stinge flacăra?

Survivor romania all stars episodul 27 de pe 14 martie 2024

În ediția din 14 martie 2024 a reality show-ului Survivor All Stars România, Iancu Sterp este protagonistul unui episod memorabil.

Acesta este obișnuit să mai înoate în mare dimineața, conform spuselor lui. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut că, pe la picioarele lui, s-au strecurat doi rechini.

”Făceam baie, îmi venea apa până la brâu. Băi, doi rechini atâta! Așa se plimbau… Mi-o tremurat un pic picioarele”, a mărturisit Iancu Sterp.

”Mie îmi place, dimineața, să mă mai plimb pe plajă, să fac baie… Și în această dimineață, m-am dus, m-am plimbat un pic pe plajă, am intrat puțin în apă… Colegii mei erau toți la baracă. La doi metri de mine, doi rechini, frate! Doi rechini așa de mari! Pe moment, așa, parcă m-au luat un pic fiorii”. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 27 online 14 martie 2024.

Zanni are ideea ca toți băieții din echipa Faimoșilor să se tundă cu maceta, ceea ce și fac finalmente. Rezultatul nu este extrem de reușit, având în vedere că maceta nu este instrumentul ideal pentru frizerie.

Partea feminină a Faimoșilor are reacții cât se poate de amuzate: ”În dimineața asta, băieții s-au ciuruit în cap… arată ciopârțiți”.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 27 in reluare 14 martie 2024 poate fi vizionat mai jos

În timp ce este în leagăn și încearcă să introducă un totem în gaura aferentă, Iancu Sterp se lovește de piciorul coechipierului lui, Alex Delea, care manevra o parte din leagăn.

Luptătorul de MMA și-a spart pe loc arcadă, motiv pentru care fața lui s-a umplut de sânge. Accidentarea nu l-a făcut însă să-și piardă concentrarea și a dus jocul la un sfârșit.

Ulterior, a primit îngrijiri medicale, dar nu înainte ca Maria Chițu să izbucnească în plâns după ce l-a văzut cu fața plină de sânge. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 27 online 14 martie 2024 complet.